Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 74 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Την Έλενα την έχω δει τρις με τέσσερις φορές αν θυμάμαι καλά σε τσάρκες μου στη περιοχή.Συνήθως δουλεύει στο μέσα μαγαζί καθώς στο δεξιά δουλεύουν άλλες κοπέλες...Είναι σχετικά όμορφη δε τη λες άσχημη,όμορφο κορμί με ωραίο στήθος.Μακριά μαλλιά προς το κόκκινο και πρόσωπο καθημερινό με γλυκά χαρακτηριστικά.Είναι μία κοπέλα που για τα δεδομένα της περιοχής είναι σε καλή εμφάνιση!

Ενώ περνούσα όλες τις φορές και την έβλεπα δεν έμπαινα δωμάτιο.Μέχρι προχθές που είπα να δοκιμάσω τη γνωριμία στα ενδότερα...

Πλήρωσα μπήκα στο δωμάτιο και τη περίμενα...Ήρθε μετά από λίγο και αφού μου είπε δύο τρις κουβέντες ξεκινήσαμε τις περιπτύξεις...Είναι κάπώς ψυχρή και απόμακρη στα προκαταρκτικά της.Δε φιλάει παρά μόνο κάτι πεταχτά φιλιά στο σώμα ενώ για φιλιά στο στόμα ούτε λόγος...Πέρασμα γρήγορο του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού.Πολύ μέτριο μπορεί να θεωρείται και κάτω του μετρίου.Αρκετή χρήση χεριού κάτι που με ξενερώνει και σύντομο...Φυσικά με τα @@@κια δεν ασχολήθηκε καθόλου...
Σεξ σε δύο στάσεις,πρώτα με εκείνη από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς αφού πρώτα έβαλε αρκετό τζελ στην ευαίσθητη περιοχή της....Στη συνέχεια για να δοθεί τέλος της πρότεινα να γυρίσει στα τέσσερα και αφού είχα μία σχετική καλή "θέα" κατέθεσα...

Συμπερασματικά μία γνωριμία χωρίς ενδιαφέρον με μία κοπέλα αρκετά τυπική και απόμακρη.Τώρα αυτό είναι προσωπική άποψη,κάποιοι από εσάς μπορεί να έχουν περάσει καλύτερα μαζί της.

Αυτά για την Έλένη...!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2016
Όνομα κοπέλας
Έλενα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική