Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 72 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Λοιπον μαγκες πρωτη φορα εζησα μια τοσο καλτ φαση..Ειχα διαβασει τοσα για την Νανα απο διαφορους παιχτες εδω κ ειπα να παω να δω..Την προηγουμενη βδομαδα κατεβηκα στους ρομαντικους δρομους με κολλητο μου φιλο(μεγαλος μπουρδελιαρης, κριμα που δεν γραφει εδω γιατι η συμμετοχη του θα ηταν πολυτιμη)..Φτανουμε στο σπιτακι χτυπαμε την πορτα μας ανοιγει ο τσατσος μπαινουμε κ καθομαστε στο σαλονι..Μας ειπε οτι ειναι η Νανα κ οτι σε λιγο θα βγει να την δουμε..Περνανε καποια λεπτα κ βγαινει γιατι ειχε συναγωνιστη μεσα..Ομολογω πως οταν την ειδα ηθελα να την κανω λεγοντας μεσα μου πως θα την βρω μαζι της; Δεν ξερω πως ηταν στα νιατα της αλλα αυτο που ειδα δεν ηταν ωραιο..Ειμαι ετοιμος να την κανω κ ο τσατσος μου λεει τα κανει ολα μεσα κ η ιδια κουνησε το κεφαλι λεγοντας μου ελα κ δεν θα χασεις..Τελικα δινω το εικοσαρι κ περναω μεσα στο δωματιο το οποιο ηταν μικρο κ μετριο απο αποψη καθαριοτητας..Πριν μπω ο κολλητος μου με κοιτουσε με απορια που θα περνουσα μαζι της μιας κ τοσα χρονια που με γνωριζει ξερει οτι μια γυναικα τετοιας εμφανισης κ ηλικιας δεν ειναι του γουστου μου..Οσο την περιμενα να ερθει ελεγα που παω; πως θα καυλωσω μαζι της; κ εκει που για τελευταια φορα σκεφτομουν να την κανω, μπηκε μεσα..Με καλησπεριζει κ αρχιζουν οι συστασεις..Μετα απο λιγο αρχιζει το μπαλαμουτι, το σωμα της ηταν αρκετα χαλαρο, η φωνη περιεργη κ το προσωπο πολυ σπασμενο, το περισσοτερο παιχνιδι στα προκαταρκτικα το εκανε αυτη παρα εγω..Με ρωτα αν θελω καποτα στην πιπα κ της λεω ναι, ξεκινα το κλαρινο μετριο θα ελεγα, κατεβαινει κ ασχοληται με τις μπαλες εκει αρχισα ν απολαμβανω την φαση, η γλωσσα της αρχισε να πλησιαζει τα ορια στο να μου κανει γλυφοκωλι κ εκει της το ζητησα..Αρχιζε να με γλυφοκωλιαζει κ εδειχνε να το γουσταρει, ομολογω πως καιρο ειχαν να μου κανουν γλυφοκωλι..Εχω γινει πυραυλος κ της λεω να με καβαλησει, ανεβαινει πανω μου κ αρχιζει το ματς, δεν μειναμε πολυ σε αυτη την σταση, την γυρισα σε ιεραποστολικη σταση οπου την γαμουσα με καρφωτες, στην συνεχεια της ζητησα να γυρισει στα τεσσερα για να την παρω απο κωλο κ ετσι κ εγινε, περιτο να πω οτι της τον εβαλα με ανεση απο πισω, ειχα ανεβασει την ενταση ριχνοντας μπατσακια στον κωλο της, εκεινη εβγαζε επιφωνιματα λεγοντας μου σκισε μου τον κωλο κ τετοια..Στο τελος στης ζηταω να ξαπλωσει ανασκελα, ανεβηκα πανω της κ της ζητησα να με γλυφοκωλιασει κ εγω να βαραω μαλακια κ ετσι εχυσα..Δεν μπορω να πω οτι απο αποψη υπερεσιων περασα ασχημα ηταν δεκτικη σε οτι ζητησα, δεν βιαζοταν κ ειχε συμμετοχη, μεν δεν θα την ξανατιμησω γιατι ειναι παρα πολυ μακρια απο τα γουστα μου, πηγα απλα για την εμπειρια..Εκατσα μεσα πανω απο 20 λεπτα χωρις ενοχληση..Οταν βγηκαμε απο το σπιτι ο κολλητος με ρωτουσε, τι λοξα μ επιασε κ περασα μαζι της κ αν ειχα καπνισει τιποτα περιεργο Μεγάλο χαμόγελο..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νανά
Υπηρεσίες
Σεβαστός
40
Πόντοι:
1.206
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 zakar88, mad_max, TZOYLI και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Φεβρουαρίου, 2016
Πείτε στον φίλο σας οτι το κάλτ ειναι ΑΘΑΝΑΤΟ .
Οι παλαιοί και υπερπαλαιοί μπουρδελιάρηδες χρειαζόμαστε "κορίτσια" σαν την Νανά για να θυμόμαστε
τα νειάτα μας , την εφηβεία μας δλδ. οταν παίρναμε τις τότε Νανάδες , στο τέλος της δεκαετίας του 70 και αρχέςδεκαετίας 80 .
Τότε που οι όποιες Νανάδες κατάπιναν τα άγουρα παπαρια μας σαν καραμέλα , αφήνοντάς μας
κάγκελο στο κρεβάτι αλλά και με ένα χαμόγελο μόνιμο .
Μετά διηγούμασταν στο σχολείο τα κατορθώματά μας σαν κοκοράκια .
Θέλουμε τις όποιες Νανάδες ακόμη .
Τα σέβη μου Καπέλο
17 Φεβρουαρίου, 2016
Άσε μας ρε τύπε,πήγες στη Νανά και πήρες πίπα με καπότα ΜαλακίαΜαλακία.Τράβα να κάνεις απλό προγραμματάκι σε κανα στούντιο και άσε αυτά τα μπουρδέλα Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
18 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καπέλο
18 Φεβρουαρίου, 2016

Εσενα kostakis27 που ειναι το προβλημα σου;Χμμμ; δεν συνηθιζω να τον δινω ακαποτα σε πορνες..
18 Φεβρουαρίου, 2016
φίλε μου για αντικειμενική βαθμολόγηση της Νανάς
πρέπει να διαθέτεις κάποια τυπικά προσόντα.

αυτό σου αμφισβητεί ο Κωστάκης.
18 Φεβρουαρίου, 2016

Τυχαίνει να μην γουστάρω τους πιρφόρους ρε τύπε Ναι!Ναι!Γερο-μύστης,που μου θες και ρομαντική νανά παλιο-νούμερο ΜαλακίαΜαλακία
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6