Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Παολα ειναι μια νεαρη Ρουμανα ιεροδουλη με σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο , κανονικο αναστημα , λευκο δερμα , καστανο μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , ωραιο μεσαιο στητο φυσικο στηθος , σωμα με πιασηματα και ζουμερη κωλαρα.Εχει αρκετα πιασηματα αλλα δεν ειναι αντιαισθητικα.Δεν εχει εμφανη κυτταριτιδα στον κωλο της και γενικα στο σωμα της.Εχει δουλεψει παλαιοτερα Φυλης 109α οροφοςΓερο-μύστης.Επισης εχει περασει απο Λεωνιδου 28.Οι περισσοτερες κριτικες που εχει απο την Φυλης , ειναι αρνητικεςMoney Mouth.Τεσπα , ειπα να θυσιασω ενα 10ρικο και να την τιμησω.

Περασα στο δωματιο και ξαπλωσα στο κρεβατι.Υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη Παολα.Μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα.Αυτη εβγαλε το στρινγκακι της και εγω αρχισα να χουφτωνω το σωμα της.Αυτη ξαπλωσε και αρχισε να με πιπωνει.Εγω χουφτωνα τη ζουμερη της κωλαρα και αυτη με πιπωνε με αρκετη χρηση χεριου.Η πιπα της ειναι μετρια και ειχε μικρη διαρκεια.Αυτη εβαλε κρεμα στο μουνακι της και εγω της τον εχωσα στην ξυρισμενη της μουναρα.Την γαμουσα σε γρηγορους ρυθμους και αυτη εδειχνε να ποναει.Την γαμουσα και εβλεπα το καυλιαρικο της προσωπο με το πιρσινγκ στη μυτη.Αυτη μιλουσε συνεχως και ελεγε διαφορες μαλακιες! Δεν σταματουσε καθολου! Ενταξει , εμενα δεν με πειραζειΚουλ.Αλλους ομως μπορει να τους εκνευρισειΕμμμμ.

Βγηκα απο μεσα της και την εστησα στα τεσσερα.Καλη τοποθετηση του σωματος εκ μερους της.Την ξεμουνιαζα σε δυνατους ρυθμους αλλα αυτη ειχε χαμηλωσει το κεφαλι τερμα κατω και δεν συμμετειχε στο σεξ.Κοιτουσε κατω το κρεβατι.Δεν με ενθουσιασε η θεα του κωλου της στα τεσσερα.Την ξαναξαπλωσα ανασκελα και της τον ξαναεχωσα.Την ξεμουνιαζα σε δυνατους ρυθμους και κοιτουσα την προστυχοφατσα της.Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω μεσα στο μουνακι της.Αυτη περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.

Συνοψιζοντας , η Παολα ειναι μια ιεροδουλη μετριας εμφανισης.Παντως ειναι πανω απο τον μεσο ορο του Μεταξουργειου σε επιπεδο εμφνανισης.Χωρις βεβαια να ειναι κατι το ιδιαιτερο.Δεν κανει προκαταρκτικα καθολου.Η πιπα της ειναι μετρια και μικρης διαρκειας.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων και δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Η τσατσα ενοχλησε μια φορα.Ειναι καθαρη κοπελα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Ενταξει , δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα μια φορα μπορεις να την δοκιμασεις με ενα 10ρικο.Γενικα , ειναι υπομονετικη ιεροδουλη.Χρονος παραμονης στο δωματιο περιπου 15 λεπτα.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Πάολα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Gingos, satyrus

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού