Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 249 10
Μπουρδέλα
242575
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Μετά τις κριτικές που διάβασα επιβαλλόταν μια επίσκεψη στην Λώρη. Απομεσήμερο χωρίς πολύ κίνηση, ίσως γι αυτό δεν είχε άλλο δωμάτιο σε αναμονή.
Την εμφάνιση της κοπέλας την έχουν περιγράψει επακριβώς οι συναγωνιστες, οπότε δεν χρειάζεται να επεκταθώ.
Στο προκείμενο τώρα, δεν ξέρω αν την πέτυχα σε άσχημη ώρα, αν ήταν κουρασμένη, ή αν δεν με συμπάθησε ή τί άλλο. Γενικά ήταν ξενέρωτη, προκαταρκτικά μηδέν και κατευθείαν πέρασμα λάστιχου σε πεσμένη τσαπου. Η πιπα της μονοτονη, τίποτα σπουδαίο.
Ακόμα και ιεραποστολικά στήθηκε τόσο αγαρμπα που δεν με βόλευε. Αναγκαστικά την γύρισα στα τέσσερα, όπου ομολογουμένως έφαγε μερικές γερές ψωλιές και βογγαγε κοιτάζοντας τον καθρέφτη.
Με το σφύριγμα της λήξης, μου δωσε μωρομαντηλο να σκουπιστω και έγινε Λούης.
Θα ήθελα να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά μετά από αυτή την πρώτη μέτρια εμπειρία το σκέφτομαι.
Συνιστάται μόνο σε λάτρεις των πολύ πετίτ.
Καλά να περνάτε μάγκες.
Την εμφάνιση της κοπέλας την έχουν περιγράψει επακριβώς οι συναγωνιστες, οπότε δεν χρειάζεται να επεκταθώ.
Στο προκείμενο τώρα, δεν ξέρω αν την πέτυχα σε άσχημη ώρα, αν ήταν κουρασμένη, ή αν δεν με συμπάθησε ή τί άλλο. Γενικά ήταν ξενέρωτη, προκαταρκτικά μηδέν και κατευθείαν πέρασμα λάστιχου σε πεσμένη τσαπου. Η πιπα της μονοτονη, τίποτα σπουδαίο.
Ακόμα και ιεραποστολικά στήθηκε τόσο αγαρμπα που δεν με βόλευε. Αναγκαστικά την γύρισα στα τέσσερα, όπου ομολογουμένως έφαγε μερικές γερές ψωλιές και βογγαγε κοιτάζοντας τον καθρέφτη.
Με το σφύριγμα της λήξης, μου δωσε μωρομαντηλο να σκουπιστω και έγινε Λούης.
Θα ήθελα να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά μετά από αυτή την πρώτη μέτρια εμπειρία το σκέφτομαι.
Συνιστάται μόνο σε λάτρεις των πολύ πετίτ.
Καλά να περνάτε μάγκες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2016
Όνομα κοπέλας
Λώρη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού