Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
"ΤΟ" κοντοπούτανο-skinny....στο ΔΙΔΥΜΟΥ 20...Πρωί την πέτυχα χθές...ΛΩΡΗ το όνομα...
Μαυροτσούκαλο...(τσιγγανοβουλγάρα/ρουμανα μαλλον)...

Μαύρο πιασμένο κότσο μαλλι...

μικρό βυζακι ψιλοπεσμένο...

ΚΩΛΑΡΑ ποίημα...

Μιλάμε είναι ΠΟΛΎ κοντή... Εγώ είμαι 1,76 και μου έφτανε στο στήθος με την αφαίρεση των τακουνιών....

Χαμογελαστή....Καλό τσιμπούκι (κάνει και ακαποτο αλλα το αποφεύγω)...Μάρεσε που μουπιανε με το χέρι τη βάση αλλά και τα αρχίδια και με έγλειφε....

Στάσεις δεκτική σε όλες... Ιεραποστολικο, πλαγιαστό και τέλος στα 4... (που να αντέξω με τέτοιο μικρό κωλι...)

Από επικοινωνία υστερούμε αφού δεν μιλάει γρι ελληνικά αλλά ούτε και αγγλικά...Παρά μόνο "good" λεει.... Αλλά και κάτι "va bene" kai "freddo" αναφερόμενη στα κρύα χέρια...

Το μείον θα έλεγα πως είναι λίγο η μυρωδιά της μασχάλης αλλά γενικά τοχουν λίγο αυτό οι τσιγγανορουμανοβουλγαρο κορασίδες...

Για του λάτρεις των πραγμαατικά κοντοπούτανων/skinny είναι ΤΕΛΕΙΑ επιλογη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2016
Όνομα κοπέλας
Λώρη
openmind33
Σεβαστός
37
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Invisible Man

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2016
Αυτη ειναι που ειχαν μαζεψει οι μπατσοι πριν κατι μερες μαζι και την τσατσα!!
Πατσαβουριτσα του γαλακτος...την πηρα εχθες και δεν τρελαθηκα μπορω να πω.Ααα και κατι σημαντικο!Εχθες η κοπελιτσα ή δουλευε με περιοδο στα τελειωματα ή ειχε κατι αλλο και το μουνακι της μυριζε αιμα.
11 Φεβρουαρίου, 2016
ΓΥΦΤΟΑΛΒΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΩΡΗ...Ματάκι
15 Φεβρουαρίου, 2016
koulamaria μαλλον λες την αλλη Λωρη που δουλεψε 3 μερες στον οικο. Αυτη που μαζεψαν οι μπατσοι μαζι με την τσατσα, παει τη χασαμε (και δεν προλαβα να τη δω κιολας) και ηταν Ρωσιδα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3