Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 72 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

1.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η Νανα ειναι μια γκιλφαρα Ελληνιδα ιεροδουλη.Εχει ασχημο προσωπο , μακρυ ξανθο μαλλι , κοντη σε αναστημα , μεσαιο πεσμενο ζαρωμενο στηθος , κανονικο κορμι που ομως εχει χαλαρωσει παρα πολυ.Ανακοινωθηκε φουλ τα παντα ολα προγραμμα.

Εδωσα το 20ρικο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η Νανα.Μιλαει καπως χαμηλοφωνα στο δωματιο,ψιθυριστα!Εμμμμ Σαν την Ροζαλιντα απο Φωκαιας 24!Ναι! Αυτη αρχισε να μου γλυφει τα βυζακια μου.Το εκανε πολυ αργα.Το εκανε για αρκετη ωρα.Αν δεν την σταματουσα ακομα θα μου εγλυφε τα βυζια!Ναι! Πολυ παραξενη!Εμμμμ Της ειπα να μου περασει προφυλακτικο και να ξεκινησει την πιπα.Η πιπα της και αυτη παραξενη.Εγλυφε κυριως το πουτσοκεφαλο.Της ειπα να μου γλυψει και να μου ρουφηξει τα μπαλακια.Αυτη τα εγλυφε για πολυ ωρα και δεν σταματουσε!Ναι! Αν δεν την σταματουσε ακομη θα μου τα ρουφουσε! Ειχα βαρεθει ηδη.Το μουνι της ειναι θαμνος τελειως!Ναι! Αξυριστο τελειεως!Ναι! Την εστησα στα τεσσερα και αυτη εβαλε κρεμα στην ταλαιπωρημενη της κωλοτρυπιδα.Της τον εχωσα και αρχισα να την ξεκωλιαζωΚατσικογάμης σε αργους ρυθμους.Αυτη εδειχνε να αντεχει.Μετα απο λιγο βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Αρχισα να τον παιζω στο προσωπο της.Αυτη ειχε κλειστα τα ματια και περιμενε τα χυσια μου.Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω στο προσωπο της!Κουλ Την εκανα χαλια!Μεγάλο χαμόγελο Τα χυσια πεταχτηκαν στα ματια της!Ναι! Στα μαλλια της!Ναι! Πεσαν στο κρεβατι!Εμμμμ Συγγνωμη απο τον επομενο πελατη!Εμμμμ Πεσαν και στο πατωμα!Ναι! Αυτη σηκωθηκε και αρχισε να σκουπιζεται και να ντυνεται.Με χαιρετησε και αποχωρησε.

Συνοψιζοντας , η Νανα ειναι μια ασχημη γκιλφ ιεροδουλη!Γερο-μύστης Δεν απευθυνεται σε μπουρδελιαρηδες που θελουν να γαμησουν ωραια μουνιαΓερο-μύστης.Απευθυνεται σε σκληρους πορνους που αρεσκονται στο να γαμανε σαπια γκιλφακια!!!Ναι!Ναι!Ναι! Οι υπολοιποι να μην περασουν ουτε απο εξω!Ναι!Ναι!Ναι! Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νανά
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 zakar88, mallias20, Roumanolagnos1313 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2016
Καλτίλα, μπράβο
07 Φεβρουαρίου, 2016
Μύστη την έχουμε τεράστια ανάγκη αυτή την γριέτζωΝαι!Ναι!Γερο-μύστης,κρίμα που δεν δουλεύει βράδι,θα την τιμούσα συνέχεια ΣπασίκλαςMoney Mouth
08 Φεβρουαρίου, 2016
Νοστάλγησα ωραιες εποχες.. Εισαι ωραιος
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3