Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 97 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Στο φανάρι Κωνσταντινουπόλεως & Ιερά Οδός, ζητιάνευε ένας εξαθλιωμένος σκούρος ασιάτης.
Κράδαινε ματσούκι με το οποίο πασάλειβε τα τζάμια των διερχομένων αυτοκινήτων.
Ο τύπος ήταν πολύ σκούρος, σαν κωλοτρυπίδα.

Πιο πέρα, χάζευα γυναίκες που περίμεναν το λεωφορείο.
Μία από αυτές, μάζεψε τη φούστα της για να κρύψει τα μπούτια της.
Άλλη, μάζεψε το πουκάμισό της για να μη φαίνονται τα βυζιά της.
Έστρεψαν τα πρόσωπά τους αλλού.
Αρνητικά συναισθήματα… «ο ενοχλητικός, ο λιγούρης, ο μαλάκας, ο ματάκιας, ο ανώμαλος, ο βρωμιάρης, ο σιχαμένος, ο άρρωστος, ο επικίνδυνος».

Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, χάζευα την Άτζελα με την ίδια διάθεση και ύφος που είχα στο δρόμο με τις γυναίκες.
Η Άτζελα ίσιωσε το κορμί, τούρλωσε κώλο και βυζιά, φώτισε το πρόσωπο, χαμογέλασε.
Θετικά συναισθήματα… «καλούτσικος φαίνεται ο μπάρμπας, ας προσπαθήσω να τον συμπεριλάβω στην ομάδα των συστηματικών πελατών μου».

Η Άτζελα επιδιώκει να συγκροτήσει ομάδα 20-30 συστηματικών μνηστήρων - πελατών.
Υπολογίζοντας ότι καθένας από τους μνηστήρες θα τη γαμάει κάθε 3 μέρες περίπου, τότε θα έχει εγγυημένους 7 – 10 πελάτες την ημέρα.
Ωστόσο, ο μέσος μπουρδελάκιας συνήθως έχει υπόψη του 5 υποψήφιες, οπότε εάν η Άτζελα θέλει να εξασφαλίσει 7 – 10 πελάτες την ημέρα, τότε πρέπει να προσελκύσει 7 ~ 10 Χ 5 = 35 - 50 μνηστήρες.
Δύσκολος στόχος, καθότι πίσω από την ωραιότερη γυναίκα, πάντα υπάρχουν κάποιοι άνδρες που έχουν σιχαθεί να τη γαμάνε.

Ενώ περίμενα την Άτζελα στο δωμάτιο συνουσιών, παρατήρησα ότι στο βουαλάζ παράθυρο ήταν μισάνοιχτη η κουρτίνα – πέπλο που απομονώνει την οπτική επικοινωνία με το κοινόχρηστο ντους.
Τράβηξα και έκλεισα την κουρτίνα. Δε μου αρέσει να με παίρνουν μπανιστήρι, φοβάμαι μη μου ματιάσουν τ’ αρχίδια.
Όμως η στήριξη της βουάλ κουρτίνας είναι σε μπουρδέλο, οπότε κουρτίνα και τσουμπλέκια σωριάστηκαν στο πάτωμα.

Εκείνη την ώρα ξεκίνησε να ακούγεται ό ήχος από τα τακούνια της Άτζελας που ερχόταν προς εμένα.
Άξιζα φωτογραφία, γυμνό με κάλτσες, με την ψωλή να κρέμεται, με το κοντάρι και την κουρτίνα στα χέρια.
Ρίσκαρα, και με επιτόπιο άλμα στερέωσα το κοντάρι με την κουρτίνα στη θέση τους, πριν φτάσει η Άτζελα.

Είναι μικρή ατην ηλικία.
Ενώ της έπιανα το μουνί, τη ρώτησα πως πάει η ζωή.
Είπε ότι καλά πάει μέχρι εκείνη την ώρα, αλλά το αύριο φαντάζει αβέβαιο και φοβιστικό.

Τα πρώτα νιάτα βλέπουν μπροστά μόνο σκοτάδι.

Μου αρέσει η Άτζελα, γιατί αποκλίνει από το στερεότυπα της αισθητικής.
Μελαχρινή, νεαρή, γεματούλα, στρογγυλεμένη παντού, σαν ωάριο.
Σχήμα προσώπου, ωαριοειδές.
Σχήμα κώλου, ωαριοειδές.
Σχήμα μουνιού, ωαριοειδές.
Σχήμα βυζιού, ωαριοειδές.
Πατούσες, ωαριοειδείς.
Δαχτυλάκια, ωαριοειδή.

Τα ανεπιτήδευτα και ελαφρώς μπανταλεμένα θήλεα, είναι πολύ πιο ελκυστικά από αυτά που προσπαθούν να μοιάσουν στα μοντέλα των περιοδικών και της τηλεόρασης

Εργάστηκα, αποταμίευσα 20 ευρώ και τα κατέβαλα στην Άντζελα για να τη γαμήσω.
Ανάλογο φαινόμενο στο ζωικό βασίλειο δεν υπάρχει.
Τα ζώα αδυνατούν να εκπορνευτούν.
Η πορνεία είναι σύνθετη πράξη, που μπορούν να την τελέσουν μόνον νοήμονα όντα.
Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, είναι κάποια ράτσα πιγκουίνας, που στήνει μουνί αν ο πιγκουίνος φέρει πέτρες για να χτίσει τη φωλιά της.

Ο έρωτας είναι μια έκφανση του ενστίκτου για τη διαιώνιση του είδους, με κορύφωση τη βιολογική δράση της συνουσίας.
Με άλλα λόγια, η συνουσία είναι η κορύφωση της ετεροφυλοφιλικής σχέσης.
Στο μπουρδέλο, τελείς τη συνουσία, χωρίς να έχει προηγηθεί ο έρωτας.
Μοιάζει σα να πίνεις νικοτίνη, χωρίς να καπνίζεις τσιγάρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Οξαποδω
Ανώτατος
25
Πόντοι:
14.615
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2016
Τελικῶς μάπα τὸ καρποῦζι;
B
bakalhs
04 Φεβρουαρίου, 2016
Η καθαρή νικοτίνη στις περισσότερες περιπτώσεις έχει λιγότερους κινδύνους.
(Updated: 04 Φεβρουαρίου, 2016) 04 Φεβρουαρίου, 2016
Μου άρεσε η περιγραφή των χαζοπουτανοθηλέων στη στάση του λεωφορείου!Ένας συντοπίτης μου σε ανάλογη περίσταση είχε πει σε μια γκόμενα στο λεωφορείο,''τι το τραβάς,του λείπει ύφασμα,δεν το βλέπεις;...'' Μεγάλο χαμόγελο
04 Φεβρουαρίου, 2016
Πολύ ωραία κριτική Κουλ
P
Parakmiakos
04 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δε μπορεί να είναι μάπα ένα καρπουζάκι είκοσι χρονώνε.
04 Φεβρουαρίου, 2016
Το χω αφησει και εγω εκει το παρασημο μου σαν νεος που ειμαι 21 και τα αρχιδια μου ακομα πονανε απο το ατελειωτο γαλα
αλλα η Ατζελα δεν με τρελανε μπορω να πως ειναι και ντροπαλη και οταν της ελεγα κατι κατεβαζε το βλεμα σαν να ηθελα μονο το κρεας και το μαρουλι
μαλλον το μαρουλι!
02 Μαρτίου, 2019
Απόλαυσα και αυτό το λαμπρό πορνο-λογοτέχνημα! Μια μικρη συμβολή! Για την πιγκουινα μπορεις ανετα να πεις «στήνει κώλο», αφού ως πτηνό έχει την ίδια οπή για μουνί και κώλο!
Είσαι πολύ ωραίος! Φιλιά!Καπέλο
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7