Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 300 10
Μπουρδέλα
288391
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Αρκετά έχουν γραφτεί για την εν λόγω Τανα,θα προσθέσω μερικά στοιχεία απο την δίκη μου εμπειρία:
Θετικά : εμφάνιση για αυστηρά σκληροπυρηνικούς skinny lovers , αδύνατη στα όρια της διαστροφής αλλά με υπαρκτό βυζι εναμισαρι και ωραίο κωλι....! Επίσης ξυνή δεν τη λες , ουτε σπασαρχιδω, κάθε αλλο προσπαθεί να το παίξει GFE...
Αρνητικα: ψιλοκομοδινο,αεροπιπα αν και ακα,χάλια sound effects σε βαθμό ενοχλητικό! Και το χειρότερο δεν το πολυεχει με την καθαριότητα...! Πλύσιμο τοπικό με μωρομαντιλα με αποτέλεσμα στο 69 να μου ρθει μια μυρωδιά σάλιου ανακατεμένη με μωρομαντιλο...!
Τελειωτικό ρίχνοντας τα στα κωλομερια της τα οποία σκούπισε με μωρομαντιλα και Βουρ για τον επόμενο...!!
Δωμάτιο πάντως καθαρό και τσα2 ευγενική....
Θετικά : εμφάνιση για αυστηρά σκληροπυρηνικούς skinny lovers , αδύνατη στα όρια της διαστροφής αλλά με υπαρκτό βυζι εναμισαρι και ωραίο κωλι....! Επίσης ξυνή δεν τη λες , ουτε σπασαρχιδω, κάθε αλλο προσπαθεί να το παίξει GFE...
Αρνητικα: ψιλοκομοδινο,αεροπιπα αν και ακα,χάλια sound effects σε βαθμό ενοχλητικό! Και το χειρότερο δεν το πολυεχει με την καθαριότητα...! Πλύσιμο τοπικό με μωρομαντιλα με αποτέλεσμα στο 69 να μου ρθει μια μυρωδιά σάλιου ανακατεμένη με μωρομαντιλο...!
Τελειωτικό ρίχνοντας τα στα κωλομερια της τα οποία σκούπισε με μωρομαντιλα και Βουρ για τον επόμενο...!!
Δωμάτιο πάντως καθαρό και τσα2 ευγενική....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2016
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Υπηρεσίες
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Γιατι τα σπατουλαρισα τα βυζακια,αλλα δεν καταλαβα τιποτα περιεργο....