Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 159 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συναγωνιστές μου στη Μαρία είμαι χρόνιος πελάτης. Η κοπέλα είναι ένα ποίημα. Ίσως η πιο πρόθυμη και κεφάτη κοπέλα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη Φυλής και πέριξ. Το ευχαριστιέται και είναι γεννημένη γι αυτή τη δουλειά. Ποτέ δεν την έχω πετύχει βαριεστημένη.

Επιτυγχάνει τάχιστη και σκληρή έγερση με την ενδελεχή και κοπιώδη πεολειχία της ενώ ταυτόχρονα σου προτείνει προς τέρψιν της, τα καπούλια με το υπέροχο αιδείο της, για φιλο-γλυψίματα και όποιος άφοβος ενδώσει.

Κατόπιν αμφότερου ερεθισμού αρχίζει την καβάλα (που είναι και η αγαπημένη της στάση) είτε με με εμπρόσθια ή με οπίσθια όψη όπου μπορείτε άφοβα να χαιδέψετε τα μικρά βυζιά της ή το απαλότατο (για την ηλικία της) δέρμα. Μετά από μερικούς γύρους ροντέο η κατάθεση είναι εξασφαλισμένη και αποδίδει με τόκο.

Αν κόστιζε 20 ευρώπουλα θα ήταν και η ιδανική από άποψη κόστους/απόδοσης. Το 7 στην τσατσά είναι διότι δίνει πάντα την εντύπωση μιας βαριεστημάρας.

ΥΓ. Όσες φορές και να έχω πάει (και την έχω τιμήσει δεκάδες) σχεδόν πάντα υπάρχει κόσμος στα δωμάτια και ενίοτε και στο σαλόνι και μου κάνει εντύπωση διότι δεν έχει λάβει τόσο πολλές κριτικές όσο θα περίμενα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2008
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
theioulis
Σπουδαίος
44
Πόντοι:
3.425
Ανάφερε αυτήν την κριτική