Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Δευτέρα απόγευμα στις 18.10 . Λόρα άκουγα και διάβαζα και Λόρα δε είχα καταφέρει να δώ μιας και δυο φορές που μπόρεσα να κατέβω πέτυχα την Αλισια. Σήμερα κατέβηκα αποκλειστικά γι αυτήν και την πέτυχα. Περίμενα αρκετή ώρα στο σαλόνι μέχρι να την δω , μιας και όπως διαπίστωσα μετά και εγώ δεν βιάζεται καθόλου στο δωμάτιο και η υπηρεσία δεν χτυπά πόρτα.
Στο σαλόνι βγήκε μία πιτσιρίκα με καστανά μαλλιά πολύ κοντή , με κανονικό σώμα και σχεδόν ανύπαρκτο βυζί , φορούσε ένα μονό μαύρο κορδόνι και μαύρα τακούνια τα οποία την πήγαιναν...μιας και δεν το είχε στο περπάτημα με αυτά. Όλοι όσοι περίμεναν στο σαλόνι (7 άτομα)σηκώθηκαν και έφυγαν και δεν τους αδικώ μίας και η πιτσιρικά δεν είναι κάτι το ξεχωριστώ απο εμφάνιση. Εγώ αφού το σκέφτηκα λίγο τελικά αποφάσισα να περάσω αφού πρώτα ρώτησα την υπηρεσία και μου είπε ότι έχει μόνο έναν πελάτη πριν απο εμένα.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και ευτυχώς αυτός ο οίκος είναι απο τους μετρημένους στα δάχτυλα που έχουν ζεστό νερό στον νιπτήρα. Περίμενα αρκετά μέχρι να έρθει χαμογελαστή στο δωμάτιο η Λόρα. Με χαιρέτησε στην γλώσσα της . Την ρώτησα αν ξέρει ελληνικά ή αγγλικά και απάντησε μόνο λέγοντας ροτσκι.
Άφησε το προφυλακτικό(το έφερε ανοιχτό) στο κομοδίνο καθώς και ένα μωρομαντιλο. Κατέβηκε απο τα τακουνιά της και έβγαλε και το κορδόνι της. Έπεσε πάνω στο κορμί μου με αγκάλιασε και για πάρα πολύ ώρα με φίλαγε στο λαιμό , της έτριβα τον αυχένα και τους ώμους κάτι που της άρεσε μιας και σταμάτησε να με φιλάει και αφέθηκε στα χάδια μου. Σταμάτησα και άρχισα να χαϊδεύω τα κωλομαγουλα της ενώ όταν πήγα να αγγίξω το μουνάκι της με το δάχτυλο της μου έδειξε όχι. Ξεκίνησε να με φιλάει με πεταχτά φιλία σε όλο το σώμα απο τον αφαλό και πάνω πάλι χωρίς να βιάζεται καθόλου. Κατέβηκε πιο κάτω και άρχισε να γλύφει τα αρχιδια μου ενώ ανα τακτά διαστήματα έκανε και ρούφηγμα , στην συνεχεία πήρε τον πουτσο μου στο στοματάκι της , η πίπα της πολύ μέτρια , σε βάθος έφτανε μέχρι το μέσο του πουτσου μου αλλά μεγάλης διάρκειας που αν δεν την σταματούσα(μετά) θα συνέχιζε, την έφερα σε στάση 69 , όταν άρχισα να την γλύφω σταμάτησε να μου παίρνει πίπα και χαλάρωσε τελείως στα πόδια μου , άρχισε να αναστενάζει και να ψιλοσπαρταραει....αφού την έγλυψα για αρκετή ώρα, της έδειξα να κάνουμε σεξ.
Έπιασε το προφυλακτικό απο το κομοδίνο το έβαλε στο πουτσοκεφαλο με το χέρι της και μετά με τα χειλη της προσπάθησε να το ξεδιπλώσει στον πουτσο μου, κάποια στιγμή τα κατάφερε.... Την ανέβασα απο πάνω μου , ήταν πολύ σφιγμένη και με τα γόνατα της πίεζε τα πόδια μου , ήταν αρκετά σφιχτή και δεν χρησιμοποιεί κρεμά , όταν κάποια στιγμή χαλάρωσε λίγο μπόρεσα και την ανεβοκατέβαζα πάνω στον πούτσο μου βάζοντας τον βαθιά στο μουνάκι της , αλλαγή στάσης σηκώθηκα όρθιος και την πήρα μαζί μου , την γάμαγα στα όρθια με την πιτσιρικά να γυρίζει το κεφάλι της προς τα πίσω που ήταν ο καθρέπτης και να μας κοιτάει. Τρίτη και τελευταία στάση την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , δεν στήθηκε πολύ καλά και επειδη ήταν πολύ χαμηλά για το ύψος μου δεν βολευόμουν καθόλου ,έτσι αφού την γάμισα για κάνα λεπτό τραβήχτηκα για να αλλάξουμε στάση , αυτή δεν κατάλαβε τι ήθελα να κάνω , γύρισε απότομα και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , την άφησα λοιπόν μα με γλύφει , με κινήσεις της έδειξα να βγάλω το προφυλακτικό και να χύσω στο στόμα της , αυτή με το δάχτυλο της μου έδειχνε όχι στόμα πρόσωπο μαλλιά και μου έδειξε το στήθος της.... Έβγαλα το προφυλακτικό , μου έπιασε τον πουτσο και άρχισε να με μαλακιζει άγαρμπα... Της πήρα το χέρι και τον έπαιξα μόνος μου μέχρι που έχυσα στα βυζιά της τα οποία είναι σχεδον ανυπαρκτα αλλά η υπηρεσία ανακοινώνει και ισπανική.....
Ειχε μείνει ξαπλωμένη και κοιτούσε την ποσότητα σπέρματος στο κορμί της ενώ με ένα δάχτυλο της το άπλωνε γύρω απο τα βυζιά της....Σηκώθηκα και της έφερα χαρτί , με ένα κομμάτι την σκούπιζα εγώ και με το άλλο που της έδωσα μόνη της , της έδωσα και το μωρομαντιλο το όποιο δεν το είχε χρησιμοποιήσει. Πήγα και εγώ με την σειρά μου να πλυθώ στον νιπτήρα , φόρεσε το κορδονάκι της και τα τακούνια της , με πλησίασε στον νιπτήρα (αυτή δεν πλύθηκε καθόλου , δεν ξέρω αν το έκανε μετά στο κουζινακι)με κοίταξε στα μάτια κάτι μου είπε στην γλώσσα της που δεν κατάλαβα φυσικά και εφυγε.
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 2λέπτο γεμάτο μίας και η πιτσιρίκα δεν βιάζεται καθόλου και όπως είπα και πιο πάνω η συγκεκριμένη υπηρεσία διαχρονικά δεν κτυπάει πόρτες. Η πιτσιρικά είναι μόνο για soft καταστάσεις αγκαλιές χάδια αλλά με τίποτα φιλιά...ίσως να ντρέπεται και για τα δόντια της που έχει ένα θεματακι , κάνει προκαταρκτικά για πολλή ώρα , όπως και πίπα επίσης για πολύ ώρα αλλά χωρίς αυτή να είναι κάτι τι ιδιαίτερο. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες και είναι φανερά σφιγμένη στο σεξ .Πιστεύω προς το παρόν τουλάχιστον ότι για μια μόνο φορά ειδικά κάποιος που αρέσκετε σε πιτσιρίκες είναι καλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2016
Όνομα κοπέλας
Λώρα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 9 άλλα μέλη

Σχόλια