Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 110 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Περίμενα να ήταν η Τζούλια με τις βυζάρες —μιας κι εκείνη συναντάω συνήθως τ' απογεύματα—, όμως αντ' αυτής, η συμπαθητική υπηρεσία, μου παρουσίασε την Ντάνα, μία νέα στην ηλικία Μολδαβή, με ίσιο σκούρο μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, έτσι κι έτσι πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, ψιλοάμεση (όχι χοντρή), μετρίου αναστήματος, η οποία στο δεκάρικο πρόσφερε ελεύθερο στοματικό, 69, ισπανική και αυταρχικό.
Η τσατσά μ' έβαλε στο μεγάλο δωμάτιο απέναντι απ' τα δύο κελιά, το ένα εκ των οποίων ήταν κατειλημμένο.
Η τάνα ήρθε χαμογελαστή ύστερα από έξι λεπτά — κατά τη διάρκεια της αναμονής μου την άκουγα, από απέναντι, να ψιλοβογγάει μακρόσυρτα.
Γδύθηκε, με καπάκωσε (μύριζε όμορφα κι η επιδερμίδα της ήταν απαλή) και ξεκίνησε με φιλάκια και γλειψιματάκια στις θηλές και στον λαιμό μου. Σύντομα έκανε κίνηση να πιάσει το υγρό μαντηλάκι που είχε φέρει μαζί της. Της ζήτησα (δεν καταλαβαίνει ελληνικά) να με "σκουφώσει". Η πίπα που ακολούθησε δεν ήταν άσχημη, ενώ παράλληλα μου απαλοθώπευε τ' αρχίδια και το περίνεο. Της έδειξα να ξαπλώσει ανάσκελα. Το έκανε απάγοντας τα πόδια. Την επόμενη στιγμή "μπαινόβγαινα" μέσα της με 'κείνη να μου χαϊδεύει την πλάτη. 'Υστερα από λίγο άρχιζε να ψιλοβογγάει μακρόσυρτα. Δεν ένιωθα ικανοποιητικά την πρόστριψη. Συνέχιζα όμως. Συνέχισα μέχρι που... μου έπεσε! Ακολούθησαν εκατέρωθεν φιλάκια–γλειψιματάκια. 'Οταν μου ψιλοσηκώθηκε προτίμησα να συνεχίσω με πισωκολλητό γονατιστό. Δεν έφερε αντίρρηση. 'Ηταν καλύτερα σε 'κείνη τη στάση. Κατάφερα να ολοκληρώσω έπειτα από ένα κρεσέντο γαμικών ωθήσεων.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2016
Όνομα κοπέλας
Ντάνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Eisenfaust, jon smith, professorx και 5 άλλα μέλη