Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά απο τις αναφορές συναγωνιστών για καινούρια άφιξη στο μαγαζί αυτό,έσπευσα να τσεκάρω τις επιδόσεις της.Πρόκειται για την Λώρα, κοπέλα νεαρής ηλικίας 20 ετών αν και άνετα μπορείς να την κάνεις πιο μίκρη, κοντούλα,κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά ατημέλητα στο ύψος των ώμων της,δέρμα λευκό,κακή οδοντοστοιχία,μικρά στήθη και κωλαρά στητή και πεταχτή.Η κοπέλα μιλάει μόνο Ρώσικα και δεν καταλαβαίνει γρί απο Ελληνικά και Αγγλικά.
Στο σαλόνι εμφανίστηκε λικνιζόμενη ωσάν να κάνει χούλα-χουπ αλλά δεν ήταν αρκετά ευλύγιστη λόγω σωματοτύπου, αν και είναι μεν λεπτή το κορμί της δεν προσιδεάζει αυτό τον μανεκέν.Πέραν τούτου είναι ακόμα αρχάρια και δεν έχει πάρει τον ανάλογο αέρα στο σαλονάρισμα.
Η αναμονή ήταν μεγάλη αρκετά μιας και κάθε δωμάτιο κρατούσε στα 15-20 λεπτά,όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα και λόγω αυτής της κατάστασης το σαλόνι γέμιζε σε σύντομο διάστημα.Σαφώς και οι περίεργοι ήταν αρκετοί.Αρκετοί δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν και αποχωρούσαν.
Μετά την ολοκλήρωση μίας ώρας αναμονής, ήρθε επιτέλους η σείρα μου.Το πιπίνι έφθασε στο δωμάτιο.Την ρώτησα για τους τύπους το όνομα της αλλά δεν κατάλαβε τι της έλεγα.Τελικά μου το είπε.Μείναμε όρθιοι την πλησίασα την αγκάλιασα.Την φίλησα και με ρώτησε κάτι για την καραμέλα που έτρωγα.Δεν ξέρω αν δεν της άρεσε η γεύση της ή αν απλά δεν ήμουν ο τύπος της πάντως σε εμένα γλωσσόφιλα δεν έδωσε.Τα φιλιά της ήταν πιο πολύ με τα χείλια.Το γατάκι της ήταν τίγκα στην λιπαντική γέλη.Δεν ήθελε πολλά αγγίγματα εκεί κάτω.Μάλλον η κοπέλα πονούσε, την ξεμουνιάσανε απο τα πολλά δωμάτια.
Ξάπλωσα και η κοπέλα άρχισε να με γλύφει στον λαιμό,στις θηλές του στήθους μου ενώ εγώ της χούφτωνα την στητή και βελούδινης υφής κωλάρα της και την χάιδευα επιφανειακά στο γατάκι της.Πήρε μωρομάντηλο και σκούπισε το πέος και τους όρχεις μετά απο υπόδειξη μου. Η πίπα της ήταν υγρή με χρήση χεριού.Αρχικά τον έπαιρνε στο στόμα της και τον έβγαζε έξω και τον έπαιζε και πάλι τον έπαιρνε στο στόμα της.Κατόπιν υπόδειξης μου της απέσυρα τα χέρια και εισήγαγα το εργαλείο μου εντός της στοματικής της κοιλότητας. Την μπούκωνα εγώ αργά και σταθερά και αυτή ακολουθούσε τους ρυθμούς μου σαν καλή μαθήτρια.Την έβαλα να περιποιηθεί και τους όρχεις και τους έγλυφε με την γλωσσίτσα της.
Στην στάση του 69 στήθηκε κάπως ατσούμπαλα και δεν τσιμπούκωνε το εργαλείο αλλά το έπαιζε με ένα γρήγορο handjob για να ολοκληρώσω γρηγορότερα.'Αρχισα να την γλύφω στην κωλοτρυπίδα της και στο μουνάκι της αλλά γρήγορα εγκατέλειψα λόγω της υπερβολικής κρέμας και της άγαρμπης στάσης που είχε πάρει.
Η κοπέλα πέρασε προφυλακτικό αρχικά τοποθετώντας το στην βάλανο και κατόπιν ξετυλίγοντας το με το στόμα της.Ανέβηκε πάνω μου και αρκετά αργά προσπαθούσε να εισχωρήσει το πέος μου στον κόλπο της που ήταν αρκετά στενός.Έκανε κάποιες προσπάθειες και όλο έβγαινε.'Οταν τελικά εισχώρησα μέσα της, αυτή κάπως σφιγγόταν και τεντονώτανε γιατί μάλλον πονούσε.Έμεινε σε συγκεκριμένη θέση καρφωμένη ενώ εγώ παλινδρομούσα και χούφτωνα και την κωλάρα της.Ανα διαστήματα κάναμε και φιλάκια με τα χείλη χωρίς να είναι πιο πιπεράτα.
Στην στάση του πισοκωλητού η κοπέλα είχε πάρει θέση τέτοια ώστε να ελαχιστοποιεί το βάθος των παλινδρομήσεων.Αποζημιώθηκα όμως απο την κωλάρα την την οποία και χούφτωνα και είχε πολύ καλή υφή.
Στην ιεραποστολική στάση τεντονώτανε προς τα πίσω και συνέχιζε να σφίγγεται μιας και σε βαθιές διεισδύσεις σαφώς πονούσε.Παρόλη την κρέμα που είχε βάλει σαφώς και υπήρχε τριβή λόγω της στενότητας.
Αποφάσισα ότι ήρθε η στιγμή να ολοκληρώσω μιας και στο σεξ η κοπέλα ζοριζόταν εμφανώς επειδή είναι ακόμα άβγαλτη και άπειρη.Ενώ ήταν ξαπλωμένη στην κλίνη την καβάλησα και μετά απο λίγο πέτυχα ένα ικανοποιητικό cif. Την σκούπισα σαν gentleman και η κοπέλα αποχώρησε για το επόμενο δωμάτιο.
Συνοψίζοντας, η Λώρα είναι κοπέλα άπειρη,στην διαδικάσια της εκμάθησης, είναι στενή μιας και είναι ακόμα καινούρια και λόγω των πολλών δωματίων φαίνεται πως υπάρχει μια μικρή δυσκολία, το τσιμπούκι της είναι σε καλά επίπεδα αρκεί να την καθοδηγήσεις εσύ σωστά απο την αρχή. Συνίσταται προς δοκιμή σε όσους γουστάρουν νεοφώτιστες.
Όσοι δεν θέλουν ταλαιπωρία και απαιτούν η κοπέλα να είναι έμπειρη καλό είναι να μην δοκιμάσουν γιατί σίγουρα δεν θα μείνουν ικανοποιημένοι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λώρα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, sweeper και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού