Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η Ντιάνα είναι μια όμορφη κοπέλα απ΄ τη Ρουμανία (όπως μου είπε), στο 1,70 περίπου, με μακρυά καστανά μαλλιά, 2άρι σιλικονούχο στήθος και πολύ ωραίο κωλαράκι.Ήθελα να τη συναντήσω εδώ και καιρό και μπόρεσα να τη συναντήσω το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.Αφού την είδα ξανά στο σύντομο σαλονάρισμά της, πλήρωσα το αντίτιμο (20 ευρώ) και πέρασα στο δωμάτιο.Ήρθε σύντομα, έβγαλε το άσπρο στριγκάκι της και μου ζήτησε να ξαπλώσω, για να αισθάνομαι πιο άνετα.Να πω την αλήθεια, αυτό δε μου άρεσε κι είπα μέσα μου, να κάνω εγώ “παιχνίδι”, για να μη χαθεί το ματσάκι απ΄ τα αποδυτήρια.Ξεκίνησα με φιλιά στο λαιμό και το στήθος και στις ρόγες της, φτάνοντας μέχρι την κοιλιά της, ενώ της χάιδευα το σφιχτό κώλο της.Εδώ να τονίσω, ότι έχει πολύ απαλό δέρμα.Δειλά-δειλά άρχισε να μου ανταποδίδει τα χάδια, ενώ εγώ έπαιζα με το όμορφο μουνάκι της, τρίβοντας την κλειτορίδα της.Μου ζήτησε να ξαπλώσω και μετά από ελάχιστα προκαταρκτικά απ΄ την πλευρά της, μου πέρασε το προφυλακτικό και ξεκίνησε την πίπα της.Η οποία μέτρια, μονότονη, χωρίς ρυθμό, πολύ σύντομη και χωρίς να χρησιμοποιεί τη γλώσσα της.Κι επιπλέον, η τριγύρω περιοχή έμεινε παραπονεμένη.Μετά από λίγο με ρώτησε σε ποιά στάση θα ήθελα να ξεκινήσουμε.Κι επειδή κατάλαβα, ότι δε θα πήγαινε μακρυά η βαλίτσα, της ζήτησα να ξαπλώσει ιεραποστολικά, στην αρχή κλασσικά και μετά με τα πόδια της στους ώμους μου, ενώ μπόρεσα να ξαναπέξω με το μουνάκι της.Και μετά στα τέσσερα, όπου οφείλω να ομολογήσω, ότι η θέα του κώλου της, στημένη στα τέσσερα, ήταν πανέμορφη.Κι έτσι ήρθε το τέλος μετά από λίγο.Σηκώθηκε, φόρεσε το στριγκάκι της κι αποχώρησε με το χαμόγελο στα χείλη.
Συμπερασματικά, μια κάτω του μετρίου συνάντηση με την Ντιάνα, η οποία, κατά την ταπεινή μου άποψη, πρέπει να βελτιώσει πολύ τις υπηρεσίες της.Την οποία φυσικά, έχω ήδη ξεχάσει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Manager69
Σπουδαίος
111
Πόντοι:
3.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gianpaolo, kolonoskopos83

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού