Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 88 10
Μπουρδέλα
90266
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χθεσινη μεταμεσονυχτια επισκεψη στα στεκια του αγοραιου ερωτα τοσο Μεταξουργειο οσο και Φυλης.Εν τελη καταθεση στο Μεταξουργειο και δη στην Ιασωνος το 31 το νεο.Εκει παρουσιαστηκαν δυο κοπελες Αννα/Αναμπελ/Αγαπη και Τζεσικα.Εγω ειχα στο μυαλο εδω και μερες να παρω την πρωτη και ετσι και επραξα.Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα+69 απ τον πουστη τσατσο στο 10αρικο.Δεν ακουσα κατι για κωλο κλπ που εχει αναφερθει εδω στο σαιτ.Ισως το κανει περιστασιακα.Τεσπα εμφανιση της Αννας:ξανθια κοντομαλλουσα Αλβανιδα με τραχυ προσωπο καλο σωμα και μικρο βυζι.Χθες φοραγε ενα ολοσωμο διχτυοτο μαυρο φορμακι.Δινω το καφε εισητηριο και περναω στο δωματιο του σαλονιου το οποιο ηταν σε μετρια κατασταση.Δεν περασε ενα λεπτο και η κοπελα ηρθε στο δωματιο χωρις να ειμαι ετοιμος.Εκατσε στο κρεβατι και αρχισε να γδυνεται ενω παραλληλα μιλαγαμε σε gfe κλιμα,ειναι αρκετα προσχαρη και ομιλητικη.Κατοπιν εκατσα στο κρεβατι και αρχισε το χαμουρεμα στο καθιστο ενω κατοπιν ξαπλωσα και ηρθε απο πανω μου γλυφωντας με σε ολο το σωμα κλπ.Οταν καβλωσα μου περασε την καποτα και ξεκινησε πιπα η οποια αν και αγαρμπη και ερασιτεχνικη θα την χαρακτηριζα πολυ φιλοτιμη καθως το επαιρνε ολο μεσα και το κραταγε και λιγο και γενικα το εκανε με παθος ενω επισης δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου οταν της κραταγα το κεφαλι οταν το ειχε μεσα.Με μπαλακια δεν ασχοληθηκε καθολου .Στο κυριως σεξ την πηρα ιεραποστολικα στην αρχη.Εκει το κλιμα ηταν πολυ καλο με εκατερωθεν δαγκωματα,γλυψιματα κλπ και τελος την πηρα στα τεσσερα οπου οσο την εσκιζα της εριχνα και σκαμπιλια στον κωλο χωρις την παραμικρη διαμαρτυρια απο μερους της.Καπως ετσι ηρθε και το τελος.Ειπαμε κανα-δυο κουβεντες με ευχαριστησε και εφυγε.Μια πολυ gfe συνευρεση με μια μετριας ομορφιας γυναικα η οποια ομως σε αποζημειωνει με την αποδοση της.
Υ.Γ Σε συγκριση με την "Ελενη Πετρακη" που παιζει στο ιδιο μαγαζι η Αννα μπορει να μην προσφερει το καραμελωμα που κανει η αλλη αλλα κατα τα αλλα ειναι για μενα πολυ καλυτερη στη συνευρεση και οσον αφορα στην ζεστασια που βγαζει στο δωματιο και στο γεγονος οτι δεν ειναι σαν την αλλη σπασαρχι με το χρονο(μη περασει το 9λεπτο ).Η Ελενη ειναι πολυ πιο τυποποιημενη.Αυτα..
Υ.Γ Σε συγκριση με την "Ελενη Πετρακη" που παιζει στο ιδιο μαγαζι η Αννα μπορει να μην προσφερει το καραμελωμα που κανει η αλλη αλλα κατα τα αλλα ειναι για μενα πολυ καλυτερη στη συνευρεση και οσον αφορα στην ζεστασια που βγαζει στο δωματιο και στο γεγονος οτι δεν ειναι σαν την αλλη σπασαρχι με το χρονο(μη περασει το 9λεπτο ).Η Ελενη ειναι πολυ πιο τυποποιημενη.Αυτα..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2016
Συμφωνώ μαζί σου. Έχω πάρει και την Ελένη και την Άννα (ή Ιζαμπέλλα που συστηνόταν πριν από κάτι μήνες). Μάλιστα, την πρώτη φορά τις είχα παρτουζάρει και η Ελένη το έπαιζε κάπως πιο "μπροστάτζα" από την άλλη. Περισσότερες πρωτοβουλίες, έλεγε στην Άννα τι να κάνει, κτλ, κτλ. Τελικά τις πήρα και χωριστά από μια φορά και έχω καταλήξει στην Άννα, την οποία έχω πάρει πάνω από 5-6 φορές! Στανταράκι την έχω εκεί στο Μετάξι.
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1