Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 141 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι λίγα λεπτά μετά τις 12.00 . Κλασσικά δούλευε η Αντριάνα , καστανή κοπέλα με λεπτό ωραίο λεπτό ωραίο κορμί υπέροχο κωλαράκι και 1.5άρι βυζί , στην φάτσα είναι αγριόφατσα και δείχνει ακόμα πιο άσχημη έτσι όπως είχε σήμερα το μαλλί της…Φανταστείτε δηλαδή το μαλλί “φωλιά” του Γκάρι Όλνταμ στην ταινία Δράκουλας… Αρχικά ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα αλλά όταν έκανα να φύγω η υπηρεσία συνέχισε λέγοντας ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα…

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , ήρθε στο δωμάτιο και έβγαλε τα άσπρα εσώρουχα της , την πλησίασα και πήγα να αγγίξω την φωλιά της εεεε τα μαλλία της ήθελα να γράψω χα χα χα αλλά τραβήχτηκε πειραγμένη και με βλαχοαλβανική προφορά μου είπε ότι θα της τα χαλάσω… Ξεκίνησα να γλύφω τα βυζάκια της ενώ έσκυψα από πίσω της που φίλησα τα υπέροχα κωλομέρια της….

Ξάπλωσα , ήρθε από δίπλα μου και άρχισε να παίζει τον πούτσο μου , κανένα προκαταρκτικό , ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , πήρε μωρομάντιλο και με καθάρισε , ξεκίνησε πίπα η οποία ήταν κάπως ατσούμπαλη …πότε με χέρι πότε χωρίς άλλοτε βαθιά άλλοτε με γλώσσα το κεφαλάκι , λίγο από όλα ακανόνιστα και τουρλού..ούτε αυτή δεν ήξερε τι θέλει να κάνει. Της είπα να γυρίσει να την γλύψω , είπε ότι έχει βάλει κρέμα , σκουπίστηκε με μωρομάντιλο και άρχισα να την γλύφω , ωραίο μουνάκι , γενικά πιπίνι για γλείψιμο μίας κα δεν βιάζεται , βέβαια όσο συνέχιζα να την γλύφω σταμάτησε να μου παίρνει πίπα και αναστέναζε….

Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση επειδή ήθελα να την πάω χαλαρά για αρχή ιεραποστολικό , συνέχεια δε ανάποδο cow girl που δεν το έχει και τελευταία στάση στα τέσσερα όπου και εκεί δεν αντέχει πολλά πολλά αλλά κάθεται. Της ζήτησα να μου πάρει πίπα και να χύσω αλλά μου είπε ότι μπορώ να χύσω στα βυζιά της αλλά χωρίς πίπα. Την ξάπλωσα ανέβηκα από πάνω της έβγαλα το προφυλακτικό και με μαλάκισε μέχρι που έχυσα στα βυζάκια της .

Σηκώθηκε έκανε ένα πολύ γρήγορο πλύσιμο με χαιρέτησε και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω από δεκάλεπτο , ωραίο κορμί η πιτσιρίκα , δεν βιάζεται αλλα από την άλλη δεν έχει συμμετοχή και η πίπα της είναι άλλ αντ άλλων… όπως έγραψε και ο συναγωνιστής devito δεν είναι για απαιτητικούς πελάτες .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2016
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
226.688
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού