Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

4.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Στο κλιμακοστάσιο η ηλεκτρική φωνή επαναλάμβανε μονότονα: «ελάτε και πάνω, πολύ καλό σεξ!».
Στο σαλόνι του δευτέρου ορόφου οι πόρτες των δύο δωματίων ήταν κλειστές, ο δε κόσμος που περίμενε πολύς.
Η κ. Βέρα (έτσι δεν τη λένε;) μάς παρουσίασε τη γυμνόστηθη νεαρή Νατάσα (ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη, μετριοκαλούτσικο πρόσωπο με λεπτά χείλη, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο κορμάκι με λίγα πιασιματάκια κι ένα ταττού δεξιά στην κοιλιά) και την επίσης γυμνόστηθη νεαρή Αννούσκα (ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο σοβαρό πρόσωπο, πολύ μικρό στήθος, κανονικό σώμα με πιασιματάκια — αυτή, την είχα πληρώσει στον όροφο της Ιάσονος 10...), οι οποίες πρόφεραν απλό πρόγραμμα στο δεκάρικο.
Διάλεξα την πρώτη. Χρειάστηκε όμως να περιμένω αρκετά (δεκατρία λεπτά) μέχρι ν' αδειάσει δωμάτιο.
'Οταν μπήκα, ύστερα από δυο λεπτά ακολούθησε κι εκείνη — με βρήκε να γδύνομαι. 'Ηταν σοβαρή και δεν μιλούσε — μετά βίας ανταπέδωσε τον χαιρετισμό μου. Αμέσως πήρε μία τσάντα που είχα στο κρεβάτι και αγνοώντας αυτά που της έλεγα («άστη, θα την τακτοποιήσω εγώ!») την άφησε στο κομοδίνο. Στην ερώτησή μου πώς ήταν τ' όνομά της με τα χίλια ζόρια απάντησε — αφού νόμιζα πως δεν καταλάβαινε και τη ρώτησα και στ΄αγγλικά... Εκεί σκέφτηκα να τη διώξω. Φαινόταν το πράγμα πως δεν πήγαινε καλά. Είχε μια έκφραση και μια συμπεριφορά λες και της είχα κάνει κάτι κακό...
Τέλος πάντων δεν είπα τίποτα κι εκείνη γονάτισε πάνω στο κρεβάτι περιμένοντας με την καπότα στο χέρι.
Μ' εξέπληξε ευχάριστα όταν, αντί να προσπαθήσει να με "σκουφώσει" κατευθείαν, ξεκίνησε να μου χαϊδεύει (άγαρμπα) τ' αρχίδια και να μου πιπιλάει–δαγκώνει ελαφρά την αριστερή θηλή. Κάποια στιγμή διέκοψε για να με ρωτήσει (στα ελληνικά) από πού ήμουν. Η ίδια δεν απάντησε όμως όταν ρώτησα τη δική της καταγωγή.
Της ζήτησα να προχωρήσουμε με πίπα — ο πούτσος εντωμεταξύ πεσμένος.
'Αρχισε μια πίπα δυνατή και βιαστική — καλυμμένη. Στις ευγενικές επισημάνσεις μου να κάνει πιο μαλακά και αργά δυσφορούσε.
— Τι έπαθες βρε; (εγώ)
— Τίποτα!
— Γιατί είσαι έτσι;
— Πώς είμαι;
— Με το που μπήκες μέσα–
— Αυτό πούτσα δεν σηκώνει τίποτα!
— 'Αλλο σου λέω! Από την αρχ–
— Και 'συ θέλεις σεξ;
— Παιδί μου, σου λέω πως–
— Εντάξει, παιδί μου! (ειρωνικά)
— Θα πάρω τα λεφτά μου πίσω! (ανακάθισα στο κρεβάτι)
— Να το πάρεις λεφτά και να φύγεις!
— Εντάξει, αυτό θα κάνω... Είσαι απαράδεκτη! (μιλώντας ήρεμα)
'Υστερα από δύο λεπτά, κι αφού η πόρνη είχε αποχωρήσει, η πόρτα άνοιξε κι ένα χέρι (της υπηρεσίας) που κρατούσε ένα δεκάρικο εμφανίστηκε.
— Πάρε τα λεφτά.
Τι να πω... τουλάχιστον η «εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αν δεν περάσετε καλά», που ενίοτε υπόσχεται η κυρία Βέρα, φαίνεται να ισχύει!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2015
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 a-aprilios, n.smirni76, bourdeliaris82 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιανουαρίου, 2016
Αυτη προ 2-2.5 μηνων ηταν αρκετα καλη οταν την ειχα παρει τοτε εχω γραψει και κριτικη.Πριν ενα μηνα που την ειχα ξαναπαρει ειδα αρκετα πεσμενη την αποδοση της.Τωρα οπως φενεται που ειναι και γιορτες μαλλον ειναι σε ακομα χειροτερη κατασταση...Απορω πως ειναι ολα τα δωματια γεματα με την παρτη της Χμμμ;
Υ.Γ Οσο για αυτην την απαιτηση που εχουν οι τανες με το που σε αγγιξουν να γινεις καγκελο δεν το καταλαβαινω με τιποτα λες και πατανε το κουμπι και θελουν στυση αμεσως.Υμαρτον Μαλακία
01 Ιανουαρίου, 2016
Μένω άναυδος με τη συμπεριφορά της Νατάσσας, καθώς γουστάρει να δίνεται στο κρεβάτι. Μάλλον κάηκε κι αυτή από το πολύ ξέσκισμα... Κατσικογάμης
J
Junis
01 Ιανουαρίου, 2016
Η Νατάσσα στις αρχές ήταν πολύ καλή στο κρεββάτι. Μετά άλλαξε όπως διαπίστωσα και εγώ και έτσι αποφάσισα να μη ξαναπάω. Ίσως έχει οικογενειακά προβλήματα, ίσως κάποιος πελάτης της φέρθηκε άσχημα, ίσως γενικά στράβωσε επειδή έχει πήξει με τη κωλοζωή που κάνει κάθε μέρα στο μπουρδέλο. Μη ξεχνάμε άλλωστε ποσο κυκλοθυμικές είναι όλες τους. Σέβομαι τη προηγούμενη "παρακαταθήκη" που έχει αφήσει γιαυτό και δείχνω κατανόηση για την υπάρχουσα κατάσταση. Ότι είχε να δώσει το έδωσε. Τώρα μακριά και αγαπημένοι. Πάμε για νέα ταλέντα.
01 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Από στόμα σε στόμα,αλλά και με την άμεση και έμμεση διαφήμιση που γίνεται στην κοπέλα και στο μαγαζί από το bou.com,(που συμμετέχω κι εγώ,το ομολογώ,χωρίς να αποσκοπώ κάπου,να το ξεκαθαρίσω!),η Νατάσα έχει πέσει θύμα υπερεργασίας και εξάντλησης.Μου είχε τύχει παλαιότερα να τη βρω σ'αυτήν την κατάσταση, αλλά έχοντας τον αέρα της καλής προσέγγισης εξαιτίας προηγούμενων επιτυχημένων συνευρέσεων,τη χειρίστηκα διαφορετικά με αρκετή επιτυχία!Έχεις απόλυτο δίκιο, ο πελάτης είναι ξεχωριστή μονάδα και δεν πρέπει να τον αφορά τι έχει... γράψει νωρίτερα το κοντέρ!Ευτυχώς που η υπηρεσία ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις της!
02 Ιανουαρίου, 2016
Και εγώ απορώ με την παρούσα κριτική, 4 μήνες τώρα την έχω πάρει 6-7 φορές χωρίς να παρατηρήσω διαφορά με τελευταία στις 30-12. Κακή στιγμή ...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5