Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 210 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Απογευματακι χριστουγεννων και ηθελα να παω να γαμησω για πολλοστη φορα τη Ντιανα (που καθε φορα που με βλεπει μου κανει και ακομα καλυτερο κρεβατι), για να τελειωσει αυτη η πουτανα η χρονια με ενα "απλο αλλα ποιοτικο" γαμησι. Αντ'αυτου η μονη κοπελα που δουλευε ηταν η Σιμόνα, περιγραφη της οποιας εχει γινει σε πολλα προηγουμενα ποστ, μια ψιλοσυντηρημενη σαρανταρα μαλλον απο αλβανια, με ιδιαιτεροτητα προγραμματος το ελευθερο στοματικο.
Η τσατσα, μια θεριακλου κοντη καπατσα, αλλαζε κωλοχαρτα στα δωματια. αφου μπαινω στο δικο μου και κανω τις βασικες προετοιμασιες παρατηρω μια μεγαλη σταμπα στο στρωμα απο κατι υγρο. Λιγο σιχαμενο, ευτυχως ηταν στην ακρη.

Οταν ηρθε η Σιμονα μου χαιδεψε ολο το κορμι και με φιλακια-γλυψιματακια απο το λαιμο μεχρι τη λεκανη, μου εκανε τη πουτσα καγκελο πριν καν την ακουμπησει. Το ελευθερο στοματικο της ηταν ελαφρως αδιαφορο μιας και δεν περιποιηθηκε καθολου τα περιξ, αλλα και το βαθος / παθος που τον επαιρνε ηταν σε συντηρητικα επιπεδα, μετρια πραγματα, το οτι εγινε χωρις καποτα, δεν ειχε καμια σημασια, η αισθηση δεν εγινε πιο ζωηρη.
Με δικη της πρωτοβουλια με καβαλησε αναποδα (reverse cowgirl), μπορω να πω οτι ηταν καλα, η ιδια βεβαια αν καταλαβα καλα το κανει για να σε κραταει σε μια αποσταση. Η συνεχεια στα 4 οπου με δυνατο σφυροκοπημα τελειωσα, σχετικα γρηγορο συνολικα το πακετο, δεν ημουν δυσκολος σημερα ισως γιατι ηθελα και γω να ξεμπερδευω.

7 λεπτα στο δωματιο λοιπον, μετριοτατο ακα τσιμπουκι, τυπικο γαμησι.
Δυστυχως ή ευτυχως, θα πρεπει να ριξω δευτερο γυρο καπου πριν αλλαξει η χρονια, να μην χαλασω το γουρι. Και εχω σκεφτει ενα καλο δωρακι να μου κανω, θα ξαναγραψω αυριο,
καλα γαμησια ! Γαμήσου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2015
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.213
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού