Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 81 10
Μπουρδέλα
109372
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
...........
Γρήγορη πολύ γρήγορή πεολειχία στίς θεωρητικά άκράδαντες άρχές καί πεποιθήσεις μου περί αποφυγής τών χείριστων καταγωγίων τού ρομαντικού μεταξιού έπισκέφτηκα τήν έν λόγω πόρνη......
Η κορασίς έν όνόματι Μίλα, περάστε, είπε γλυκά, όλο σκέρτσο καί νάζι, θά περάσουμε καλά..........
Και πέρασα γιά νά περάσω καλά , ούτε πρόλαβα νά κατεβάσω τό παντελονι , ούτε κατάλαβα πώς ξεκίνησε τήν πεολειχία , ούτε κατάλαβα πώς έκσπερμάτωσα στά όρθια ...
Περίμενε λιγάκι........... Τόλμησα νά ψιθυρίσω.......................
Πρέπει νά έφτυσε στό χαρτομάντηλο καί ένα κουμπί ..... άκόμα τό ψάχνω....
Χρόνος παραμονής 3 λεπτά καί 41 δεύτερα !!
Βέβαια λατρεμένοι μου φίλοι ή δική μου κρίση είναι ή ώς άνω διά τήν συνευρεση !!!
Γρήγορη πολύ γρήγορή πεολειχία στίς θεωρητικά άκράδαντες άρχές καί πεποιθήσεις μου περί αποφυγής τών χείριστων καταγωγίων τού ρομαντικού μεταξιού έπισκέφτηκα τήν έν λόγω πόρνη......
Η κορασίς έν όνόματι Μίλα, περάστε, είπε γλυκά, όλο σκέρτσο καί νάζι, θά περάσουμε καλά..........
Και πέρασα γιά νά περάσω καλά , ούτε πρόλαβα νά κατεβάσω τό παντελονι , ούτε κατάλαβα πώς ξεκίνησε τήν πεολειχία , ούτε κατάλαβα πώς έκσπερμάτωσα στά όρθια ...
Περίμενε λιγάκι........... Τόλμησα νά ψιθυρίσω.......................
Πρέπει νά έφτυσε στό χαρτομάντηλο καί ένα κουμπί ..... άκόμα τό ψάχνω....
Χρόνος παραμονής 3 λεπτά καί 41 δεύτερα !!
Βέβαια λατρεμένοι μου φίλοι ή δική μου κρίση είναι ή ώς άνω διά τήν συνευρεση !!!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Απριλίου, 2016
συμβαινει σε πολλα αγορακια!!!!!!
N
negreponte
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1