Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 214 10
Μπουρδέλα
196643
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Αλίνα άβυζη κ με ξεγέλασε επειδή φορούσε σουτιέν στο σαλόνι ! Μπήκα λόγω ωραίας φάτσας!
Αρχίζει η φάση όταν μπαίνει αυτή η Ρουμάνα μετρίου αναστήματος ,1.72 περίπου , καστανή ! είναι κ λίγο κρυόκωλη σε συμπεριφορά !
Όταν αρχίσαμε είχε χαρτομάντηλο κ μου το σκούπισε το εργαλείο για να μου παρει ελεύθερη πίπα όπως κ της ζήτησα αφού ρώτησε ! , Μετά ήρθε από επάνω μου κι όταν της έγλειφα τα βυζιά 20 ΦΟΡΈς έλεγε άστα δεν θέλω σιγά μη μου τις γλύτφεις άλλο τις ρώγες. κ δεν το κατάλαβα αυτό , είναι πολύ κουλό κ χαζό ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΛΥΦΩ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΒΥΖΙ ΤΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΔΑΜΗΝΟ ?
ΜΕΤΑ μου έκανε 69 κ της έγλυφα το μουνάκι της κ μου έλεγε πάλι σιγά, λες κ ηταν καμιά παρθένα στο γλυφομούνι της ! μετά κάναμε εγώ από πάνω της κ στο μουνι της κ ελεγε παλι μη γλυφω βυζι !
ηθελε λεει να τη γαμησω λιγο μουνακι κανονικα ιεραποστολική κ μετα εγώ ήμουνα από π'ανω της κ της το κάρφωσα με δύναμη σιγά σιγά στον κώλο της αφού τον γέμιζε γεμάτο κρέμα όπως κ το αιδοίο της πριν τη γαμησω..
Στο τελος εν ολίγοις την γάμησα στο πλάι όπως κι έχυσα από τα προστυχόλογα που μου έλεγε όλη την ώρα κ βάλτο πιο βαθειά κ ι όλο μέσα !!
ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΟΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ Κ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΦ/ΚΟ Κ ΘΑ ΚΟΛΑΓΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΟ ΜΕ ΧΑΡΤΙ Καναμε εναλλαγή κώλο μουνι κι έτσι την ΤΕΛΕΙΩΣΑ.!!
ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΑΤΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΠΙΑΣΙΜΟ ΒΥΖΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ.!!
ΤΙ ΣΚΥΛΑ Θ ΑΠΑΡΩ..
ΒΕΒΕΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΦΥΛΗΣ 84 Β ΝΟΜΙΖΩ Κ ΤΩΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕ ΠΟΡΤΑ !! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ !!
Αρχίζει η φάση όταν μπαίνει αυτή η Ρουμάνα μετρίου αναστήματος ,1.72 περίπου , καστανή ! είναι κ λίγο κρυόκωλη σε συμπεριφορά !
Όταν αρχίσαμε είχε χαρτομάντηλο κ μου το σκούπισε το εργαλείο για να μου παρει ελεύθερη πίπα όπως κ της ζήτησα αφού ρώτησε ! , Μετά ήρθε από επάνω μου κι όταν της έγλειφα τα βυζιά 20 ΦΟΡΈς έλεγε άστα δεν θέλω σιγά μη μου τις γλύτφεις άλλο τις ρώγες. κ δεν το κατάλαβα αυτό , είναι πολύ κουλό κ χαζό ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΛΥΦΩ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΒΥΖΙ ΤΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΔΑΜΗΝΟ ?
ΜΕΤΑ μου έκανε 69 κ της έγλυφα το μουνάκι της κ μου έλεγε πάλι σιγά, λες κ ηταν καμιά παρθένα στο γλυφομούνι της ! μετά κάναμε εγώ από πάνω της κ στο μουνι της κ ελεγε παλι μη γλυφω βυζι !
ηθελε λεει να τη γαμησω λιγο μουνακι κανονικα ιεραποστολική κ μετα εγώ ήμουνα από π'ανω της κ της το κάρφωσα με δύναμη σιγά σιγά στον κώλο της αφού τον γέμιζε γεμάτο κρέμα όπως κ το αιδοίο της πριν τη γαμησω..
Στο τελος εν ολίγοις την γάμησα στο πλάι όπως κι έχυσα από τα προστυχόλογα που μου έλεγε όλη την ώρα κ βάλτο πιο βαθειά κ ι όλο μέσα !!
ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΟΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ Κ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΦ/ΚΟ Κ ΘΑ ΚΟΛΑΓΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΟ ΜΕ ΧΑΡΤΙ Καναμε εναλλαγή κώλο μουνι κι έτσι την ΤΕΛΕΙΩΣΑ.!!
ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΑΤΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΠΙΑΣΙΜΟ ΒΥΖΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ.!!
ΤΙ ΣΚΥΛΑ Θ ΑΠΑΡΩ..
ΒΕΒΕΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΦΥΛΗΣ 84 Β ΝΟΜΙΖΩ Κ ΤΩΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕ ΠΟΡΤΑ !! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ !!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2015
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
DonAlejandro
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ούτε δεκάχρονος Αλβανός δε θα 'γραφε τέτοια κριτική.
Ότι να 'ναι ...
Και βαθμολογία 10 σε όλα ...
Πιστεύεις ότι μ' αυτή την κριτική βοηθάς κανέναν ;;;
Πριν γίνεις Δον Αλεχάντρο τι ήσουνα ;;;
Δον Ζουάν ;;;
Γρήγορα στου Σινούρη!
Κλαιω απο τα γελια λεμε και για την κριτικη και για το spot on σχολιο σου
ΑΝΤΕ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ !!
1ον έχουμε δημοκρατία κι ο καθένας εκφράζει τη γνώμη του ελεύθερα !
ότι θέλει κάνει κι όση βαθμολογία θέλει βάζει ο καθένας !
Κ δεν έχεις κανένα δικαίωμα να βρίζεις τον Δον Αλεχάντρο που είναι πολύ ευγενικός κ κύριος !
12 Αλβανός μήπως είσαι εσύ που λες αυτές τις προσβολές παλιο ψυχανώμαλε ? Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΞΕΚΟΥΤΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ !
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ! ΒΡΩΜΙΑΡΗ.
ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΙΟΝ ΒΟΗΘΑΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ . ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙΘ ΣΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΙΕΡΟ Κ ΟΣΙΟ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΥΙΟ ΣΤΟ PC ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. K ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΑΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΙΝΙΟΥΡΗ Κ ΣΤΟ ΔΑΦΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ !! ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕΣ Κ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΕΣΩ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ !!