Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Για αλλού ξεκίνησα και τελικά αλλού κατέληξα.Αφού δεν δούλευε η κοπέλα που ήθελα να πάω πήγα μια βόλτα από Διδύμου για να βρω την Αλιόνα.Τελικά η Αλιόνα δούλευε και δεν μπόρεσα να μην περασω μαζί τηςΈρωτας.Δεν θα μείνω στην εμφάνιση την έχουν περιγράψει μια χαρά οι συναγωνιστές.Αφού μπήκα στα δωμάτιο μετά απο 2 λεπτά έρχεται και η Αλιόνα. Ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και έρχεται απο πάνω μου. Μου δίνει να γλείψω τις βυζάρες τις, τις οποίες και δεν χώρτενα. Η Αλιόνα στη συνέχεια άρχισε να με γλείφει παντού.Έπερνε και πρόστυχο βλέμμα που απογείωνε την όλη ατμόσφαιρα.Γλώσσα Με ρώτησε αν θέλω τσιμπούκη χωρίς καπότα και εννοείτε της είπα ναι.Ντροπή.Ξεκίνησε μια πίπα όπως ακριβώς μου αρεσει, βαθιά και υγρή.Η πίπα είναι το δυνατό της σημείο.Την μια έσταζε τα σάλια της στο καυλί μου και την άλλη το έφτηνε ενώ μου τον έπαιζε.Η όλη εικόνα ήταν πολύ καυλωτική.Έρωτας.Σε κάποια φάση μου είπε αν θέλω σεξ να τις το πω.Η αλήθεια είναι οτι ήθελα να την πάρω στα 4 για να έχω την θέα του κώλου της Γλώσσα αλλα δεν μπορούσα να της πω να σταματήσει το τσιμπουκί της.Έτσι το τέλος ήρθε στο στοματάκι της.Τα έφτησε και με αποχαιρέτησε με ενα όμορφο χαμόγελοΈρωτας

Γενικα η Αλιόνα είναι μια μεγαλοκοπέλα όπου έχει διάθεση να σε κάνει να περάσεις καλά και δεν λέει όχι σε κάτι.
Το μόνο κακό από αυτήν την εμπειρία μου σε αυτόν τον οίκο(είναι η πρώτη φορά μου σε αυτόν τον οίκοΝτροπή)είναι ότι η τσατσα χτύπησε την πόρτα την ώρα πού κατάθεται εώ δεν είχε κανένα στο σαλόνιΜαλακία

Αυτά από εμένα ελπίζω να βοήθησαΚαπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
ZoReN
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
506
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Gingos, jimy.m. και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2015
αδελφέ εγω να δεις τι επαθα πριν κανα χρονο που ενω ημουν με την Αλιονα .....η τσατσα ανοιξε την πορτα ,παλι καλα που δεν ημουν στο δωματιο απεναντι απο το σαλονι
17 Δεκεμβρίου, 2015
προχθες την τιμησα για πολλοστη φορα...οπως γραφεις και εσυ,ουτε εγω χορταινω τις βυζαρες της!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2