Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 578 10
Μπουρδέλα
570715
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
καλο μηνα να εχουμε παιδια. σημερα ξυπνησα με τρελες καυλες και εψαχνα κατι καλο απο φωκαιας και φυλης για να γαμησω κατεβαινω στα σπιτακια πριν την εναρξη της βαρδιας και πηρα ενα καφεδακι. και οταν πηγα στο στενο της φιλιππιδου ειδα μια ξανθια κοπελλα του χωρου ηταν η αννυ η πορνοσταρ την χαιρεταω με χαιρεταει και πιασαμε την κουβεντα για καποια λεπτα οταν εφυγα απο εκει. λεω να παω να γαμησω στο φωκαιας 27 το υπερυψωμενο βλεπω την αθηνα η τσατσα μου λεει το προγραμμα η αθηνα με ρωτησε αν θα περασω της ειπα ναι και με εβαλαν στο δωματιο που ειναι απεναντι οπως μπαινουμε στον οικο μετα απο καποια λεπτα ερχεται η αθηνα μην ξεχασω το μπουρδελλο ειχε πολλα ατομα για την αθηνα. η αθηνα πριν αρχισουμε με ρωτησε το ονομα μου ειπα γιωργος και μετα μου εδωσε ενα φιλακι και ξεκινησαμε εκεινη μου εβαλε τα κωλομερια της στην μουρη και μου επαιρνε ενα ακαποτο τσιμπουκι μετα απο καποια λεπτα μου σταματησε το τσιμπουκι. και με ρωτησε πως θελω να την γαμησω της ειπα πισωκολητο στηθηκε με πολυ ωραιο τροπο και μου ελεγε να την γαμησω σκληρα και να την χυσω. την εχυσα μετα απο πολυ ωρα η αθηνα τιμαει το 20 ευρω για αυτο της ειπα οτι ηθελα δευτερο γυρο πηγα σε αλλο πελατη και μετα ξαναγυρισε και την δευτερη φορα ηταν καλη και μου ειπε τις ημερες που δουλευει δουλειει δευτρεα εως σαββατο εκτος κυριακης η κοπελα ειναι τιμια και αξιζει μια δοκιμη θα ξαναπαω σιγουρα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Αθηνά
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού