Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 97 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 12.45 , αφού έφαγα μία φόλα με την Νατάσα στο Κωνσταντινουπόλεως 166α κατέβηκα να συνεχίσω την βόλτα μου στην Διδύμου , στόχος να δοκιμάσω την Μαίρι στο Διδύμου 22 , δεν θα δούλευε σήμερα έτσι κατευθύνθηκα προς Λιοσίων και στα σπιτάκια πέριξ αυτής. Τελευταίο σπίτι της βόλτας μου αυτό , αφού χτύπησα το κουδούνι που γράφει σε άπταιστα…greeklish patyste koudouni… πέρασα στο σαλόνι , η ξανθιά υπηρεσία με ενημέρωσε ότι σήμερα δουλεύει η Άντζελα με βασιλικό τσιμπούκι…

Εμφανίστηκε στο σαλόνι μία μελαχρινή πιτσιρίκα , φορούσε ένα μαύρο κορμάκι που αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της , 3.5άρι βυζί αλλά δεν έκρυβε και τα κιλά της , χοντρούλα με κωλάρα , δεν ντρέπομαι να πω ότι μου έκανε κλικ και με καύλωσε… Θα περάσω είπα , πλήρωσα και η υπηρεσία με οδήγησε σε ένα από τα πίσω δωμάτια… Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα για αρκετή ώρα και ας μην είχε άλλο πελάτη.

Ήρθε στο δωμάτιο πω πω πω τι παιδί είσαι εσύ μου είπε , είσαι έτοιμος? Χαμογέλασα την ρώτησα πόσο χρονών , είπε 21 και ότι είναι από την Πάτρα… υπάρχουν ελληνίδες την ρώτησα ναι αμέ , εγώ δουλεύω 3 χρόνια τώρα, όχι εδώ , έχω λίγο καιρό που δουλεύω εδώ , δούλευα σε στούντιο , σε ποιο την ρώτησα , σε ένα στο γκάζι , σε ποιο ρώτησα ξανά , εεε δεν θα ξέρεις μου είπε , όλο και κάτι ξέρω της είπα , 94 ξεκίνησε να λέει , αααα Κωνσταντινουπόλεως την διέκοψα , ααα το ξέρεις ρώτησε είπε , ναι εκεί και στο Βριλησσού 55 συνέχισε , αλλά δεν έχει πια δουλειά , μα είναι δυνατόν να ζητάνε 50 ευρώ για απλό πρόγραμμα και να δίνουν δωράκια….ξέρεις πιπα χωρίς προφυλακτικό , άντε της είπα εγώ , ναι ναι συνέχισε , εγώ δεν κάνω χωρίς προφυλακτικό , τόσες αρρώστιες κυκλοφοτούν…στο 94 όλοι πήγαιναν να φύγουν και η υπηρεσία τους έλεγε κατευθείαν 30 ευρώ και πάλι δεν πέρναγαν…. Ωραία βυζιά της είπα και άρχισα να τα χουφτώνω και να τα φιλάω μπάς και σρταματήσει να μιλάει , σε αρέσουν ? ρούφατα είπε και άνοιξε το προφυλακτικό , κανένα προκαταρκτικό , έβγάλε το κορμάκι της και έμεινε μόνο με τα τακούνια της , γονάτισε κάθετα στο σώμα μου τουρλώνοντας την κωλάρα της βλέποντας την θέα από τον καθρέπτη , κωλοτρυπίδα φοβερή δουλεμένη …

Ξεκίνησε να μου παίζει τον πούτσο και εγώ έτριβα τα κωλομάγουλα της μίας και όταν πήγα να τρίψω το μουνάκι της έκλεισε τα πόδια της ….τι κοιτάς μου είπε , μου φαίνεται ότι είχε όρεξη μόνο για κουβέντα , τα άσπρα σημάδια βλέπεις είπε μόνη της χωρίς να απαντήσω…από το καλοκαίρι , όλο το πρωι στην παραλία με ένα κορδόνι …να δες έχω και στο στήθος….πρέπει να τραβάς τα βλέμματα στην παραλία της είπα …ναι ναι , κάνεις και τόπλες την ρώτησα , τι είναι αυτό μου είπε με απορία…χωρίς σουτιέν της είπα , ά όχι αλλά αυτό που φοράω είναι ένα πολύ μικρό τριγωνάκι ίσια ίσα αυτό καλύπτει και μου έδειξε την ρόγα της… Κάτσε α βάλουμε προφυλακτικό είπε και μου φόρεσε προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο … Πίπα καλή βαθιά αλλά με το ζόρι 30-40 δευτερόλεπτα… έλα να μου σκίσιες το μουνάκι μου είπε και πήγε να ξαπλώσει , κάτσε όπως είσαι της απάντησα , σηκώθηκα όρθιος πήγα από πίσω της και μπήκα στο μουνάκι της , ήρεμα είσαι ο πρώτος πρωι πρώι , τι πρωί της λέω μια παρά είναι , πρώι είναι για μένα απάντησε , άρχισα να την γαμάω και αυτή ξεκίνησε να φωνάζει , έτσι σκίσε το μουνάκι μου , γάμαμε με το καυλί σου , έτσι σκίσε με , σκίσεμε , πώ τι ψηλός που φαίνεσαι από τον καθρέπτη…. Πρέπει να είχε περάσει κάνα 8λέπτο και ακούστηκε η φωνή της υπηρεσίας να την φωνάζει….πρέπει να τελειώσεις μου είπε , γιατί την ρώτησα , φώναξε η υπηρεσία , όταν έρχομαι στο δωμάτιο βάζει χρονόμετρο 10-11 λεπτά το πολύ πρέπει….Να χύσω στα βυζιά σου την ρώτησα , ααα όχι όχι απάντησε , στα κωλομέρια σου όχι όχι είπε πάλι , τον έβγαλα και άρχισα να τον παίζω …αυτή έτριβε την μουνάρα της , μετά από λίγο έχυσα . Πήγα στον νιπτήρα έβγαλα το προφυλακτικό και άρχισα να πλένομαι. Φόρεσε το κορμάκι της σταμάτησε στην πόρτα και άρχισε να με λέει , πες μου πόσο ωραία έσκισες την μουνάρα μου , θα έρθεις πάλι εγώ θέλω να έρθεις πάλι…..Καλό μεσημέρι της είπα.

Στο δωμάτιο έκατσα το πολύ 10 λεπτά , έχει σωματότυπο που σε προδιαθέτει για ξεσκίσμα αλλά είναι φόλα του κερατά , υπεραπλό πρόγραμμα , πιπα καλή μεν μικρής διάρκειας δε και λογοδιάρροια….και άγιος ο θεό , εννοείτε ότι δεν πρόκειται να περάσω ξανά μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 29, 2015
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 2 άλλα μέλη

Σχόλια