Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 13.35 . Βόλτα σε όλα τα σπιτάκια Φυλής και πέριξ της Φυλής , μπήκα στον οίκο , η υπηρεσία μου είπε ότι δουλεύουν η Έλενα (έχει τιμηθεί αρκετές φορές με καλές εντυπώσεις) και η Σούζι … Καιρό είχα να την δώ μίας και έλειπε… Κατέβηκε τα σκαλάκια μίας κα ήταν στο μπάνιο…

Το συνεσταλμένο κοριτσάκι έχει δώσει τη θέση του σε μία αεράτη κοπέλα , σαλονάρισμα με φοβερό αέρα , χαμόγελο μόλις με είδε και με θυμήθηκε , πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , στο αριστερό που είναι ψυχρό σε σχέση με το δεξί.

Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , όρθιοι αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να χουφτώνω το υπέροχο κορμί της , την γύρισα και την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , παραμέρισα το εσώρουχο της και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της , και την κωλοτρυπίδα της , της αρέσει πολύ και στις δύο τρύπες της , μπορεί να σε αφήσει να την γλύφεις για πάρα πολύ ώρα και εννοώ για πάρα πολύ…. Ξάπλωσα , ανέβηκε από πάνω μου , ξεκίνησε αργά αργα να φιλάει τον λαιμό μου , το στήθος μου και κατέβηκε προς τα κάτω , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της αρχικά σαν να γλύφει σε παγωτό και στην συνέχεια τον πήρε βαθιά στο στόμα της , πίπα μεγάλης διάρκειας , επίσης δεν σταματάει αν δεν της πεις , την σταμάτησα και την έβάλα να γλύψει τα αρχίδια μου , το έκανε πρόθυμα όπως και ότι της ζητήσεις .

Της είπα να ξαπλώσει ανάσκελα , πήρα το προφυλακτικό και το εφάρμοσα μόνος μου , μπήκα στο μουνάκι της , τα κορμιά μας συγχρονίστηκαν ενώ τα γλωσσόφιλα έδιναν και έπαιρναν , αλλαγή στάσης , εγώ καθιστός στο κρεβάτι με ανοιχτά τα γόνατα , αυτή με πλάτη προς τα εμένα γονατιστή έσκυψε και τοποθέτησε τον πούτσο μου στο υγρό πια μουνάκι της , ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου πολύ επιδέξια , έχει πια πάρει τα πάνω της και το βλέπεις , εκτός από δεκτική πια συμμετέχει και παίρνει πρωτοβουλίες , πρώτη φορά που δεν ήθελα να χύσω στο στοματάκι της μίας και καβαλούσε τον πούτσο μου εκπληκτικά , μετά από κάνα 4λέπτο τελείωσα.

Σηκώθηκε πλύθηκε ενώ μου έδωσε μωρομάντιλα να βγάλω το προφυλακτικό και να σκουπιστώ , κλασσικά με περίμενε να πλυθώ ενώ είχε ντυθεί , μου έδωσε δύο φιλιά και με ευχαρίστησε.

Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 20 λεπτά , δεν βιάζεται καθόλου , είναι δεκτικότατη και της αρέσει το γλείψιμο είτε το δέχεται είτε το δίνει…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2015
Όνομα κοπέλας
Σούζι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 2 άλλα μέλη

Σχόλια