Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 62 10
Μπουρδέλα
66728
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Χάλια μάυρα. Κοντοπούτανο με ωραίο σωματάκι και μεγάλο φυσικό βύζο. Αρχικά νόμιζα οτι θα περάσω καλά αλλα πού'νάξερα...Μπαίνει μέσα με ύφος λές και την έβαλα να κάνει αγγαρεία, έχοντας ένα τσιγάρο στο στόμα (σαν νταλικέρης). Βγάζει το σουτιέν και το στρίνγκ και αρχίζει να τρίβει την κρέμα στο γατάκι της. Οι μόνες της λέξεις μέχρι τώρα είναι "Γεία" και "Κρέμα".
Ερχεται μετά στο κρεβάτι και προσπαθεί να βάλει προφυλακτικό στην πεσμένη μου τσούνα. Οταν τα κατάφερε ξεκίνησε μια άθλια πίπα διάρκειας 1.67 λεπτών και μετά μου έκανε νόημα να την μαμήσω (χωρίς να μιλάει). Παίδες απο την πολύ κρέμα η τσούνα μου γλιστρούσε και δυσκολευόμουν να κάνω δουλεία. Εκείνη με κοιτούσε με ένα βοιδίσιο βλέμμα κάνοντας με να αναριωτιέμαι:
α. Πόσο μαλάκας είμαι που δεν πήγα σε άλλη.
β. Πόσο μαλάκας είμαι που δεν πήγα να φάω γιατι πεινούσα.
Οταν τελείωσα με τα χίλια ζόρια φέυγει χωρίς να λέει κουβέντα. Γενικά αποφύγετε την, εκτός και άν έχετε λεφτά για ξόδεμα...(σημείωση η επίσκεψη έγινε νωρίς το απόγευμα).
Ερχεται μετά στο κρεβάτι και προσπαθεί να βάλει προφυλακτικό στην πεσμένη μου τσούνα. Οταν τα κατάφερε ξεκίνησε μια άθλια πίπα διάρκειας 1.67 λεπτών και μετά μου έκανε νόημα να την μαμήσω (χωρίς να μιλάει). Παίδες απο την πολύ κρέμα η τσούνα μου γλιστρούσε και δυσκολευόμουν να κάνω δουλεία. Εκείνη με κοιτούσε με ένα βοιδίσιο βλέμμα κάνοντας με να αναριωτιέμαι:
α. Πόσο μαλάκας είμαι που δεν πήγα σε άλλη.
β. Πόσο μαλάκας είμαι που δεν πήγα να φάω γιατι πεινούσα.
Οταν τελείωσα με τα χίλια ζόρια φέυγει χωρίς να λέει κουβέντα. Γενικά αποφύγετε την, εκτός και άν έχετε λεφτά για ξόδεμα...(σημείωση η επίσκεψη έγινε νωρίς το απόγευμα).
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2008
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού