Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 97 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Τελευταία μου καρφώθηκε η ιδέα να φτιάξω ένα δυνατό ηχοσύστημα στο αυτοκίνητο μου ξεκινώντας από το μηδέν και αγοράζοντας σιγά σιγά τα κομμάτια που θέλω. Αφού ψώνισα την πηγή, είπα να το γιορτάσω με λίγο γαμήσι στα αγαπημένα μπουρδελάκια...
Πάρκαρα κλασικά στο πάρκινγκ του Carrefour και ξεκίνησα την βόλτα μου στην γύρω περιοχή της Λιοσίων. Είχα πολύ καιρό να δω αυτό το μπουρδέλο ανοιχτό και είπα να ξεκινήσω από εκεί την τσάρκα...
Η ώρα ήταν 16:30 και περίμενα μετά την αναγγελία της τσατσάς να βγει η κοπέλα. Μόλις αντίκρισα την Άντζελα χάρηκα και καύλωσα απότομα με αυτό που είδα! Το εικοσάρικο βγήκε χωρίς σκέψη, αν και ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα...
Η Άντζελα είναι μια μελαχρινή κοπέλα με ίσια μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, μικρούλα το πολύ 25, όμορφο πρόσωπο, τεσσάρια φυσικά και στητά βυζιά, πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και μια κωλάρα για πολύ σφαλιάρα! Την περίμενα όρθιος εγώ και ο πούτσος μου στο δωμάτιο και μόλις μπήκε έπεσα πάνω της και άρχισα να χουφτώνω την κωλάρα της σαν να ήμουν αγάμητος χρόνια.
Ταυτόχρονα της έλεγα πόσο μουνάρα είναι και ότι με έχει τρελάνει η κωλάρα της! Αυτή μου είπε να ξαπλώσω και αφού έβγαλε το στριγκάκι και το σουτιέν της, μου έφερε τις βυζάρες της να τις γλύψω! Αφού τις έγλυψα μία μία, μου είπε έλα να σου φορέσω το προφυλακτικό στην τεράστια πούτσα σου! Έτσι όπως ήταν στο πλάι και στα όρθια, ξεκίνησε μια γρήγορη πίπα με λίγο δόντι άνευ σημασίας και εγώ σε προσπάθεια να παίξω με το μουνάκι της έφαγα άκυρο λέγοντας ότι έχει βάλει κρέμα. Όταν σταμάτησε την πίπα την ρώτησα αν είναι Ελληνίδα επειδή μιλούσε άψογα Ελληνικά και μου επιβεβαίωσε ότι είναι. Στην πρώτη στάση της ζήτησα να έρθει από πάνω μου, αλλά αρνήθηκε ευγενικά και τελικά ήρθα εγώ από πάνω της. Πήγα να βάλω τον πούτσο μου μέσα της και μπήκε με δυσκολία, αφού το μουνάκι της ήταν πολύ στενό και δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Στην αρχή την γαμούσα αργά και αύξανα σιγά σιγά ρυθμό, ενώ δεν δεχόταν φιλιά σε λαιμό και στόμα, λέγοντας να γλύφω τα βυζιά της μόνο όσο θέλω. Στην επόμενη στάση στήθηκε στα τέσσερα χωρίς να κλέβει και η αίσθηση του στενού μουνιού της ήταν όλα τα λεφτά! Εκεί την γαμαγα με όση δύναμη μπορούσα και αυτή φώναζε λέγοντας σκίσε με καυλιάρη μου και άλλα παρόμοια! Από το ανελέητο σφυροκόπημα είχα ιδρώσει ολόκληρος και λαχάνιαζα! Μόλις κουράστηκα της είπα να έρθει από πάνω μου και αυτή την φορά δέχτηκε λέγοντας ότι δεν θέλει να μου χαλάσει χατίρι και ότι δεν είναι καλή σε αυτή την στάση. Πριν κάτσει πάνω μου έλεγξε το προφυλακτικό αν είναι εντάξει και βλέποντας να έχει λίγα προσπερματικά υγρά στην πάνω μεριά, με ρώτησε αν τελείωσα και αφού της είπα όχι συνεχίσαμε. Σε αυτή την στάση όντως δεν το είχε και δεν μείναμε πολύ. Πάλι όταν κατέβηκε από τον πούτσο μου έλεγξε το προφυλακτικό λέγοντας ότι φοβάται μην σπάσει και εγώ την ρώτησα αν είναι πρωτάρα και γι'αυτο φοβάται τόσο, αλλά με διέψευσε λέγοντας ότι έχει καιρό που κάνει την δουλειά. Επόμενη στάση την έβαλα όρθια στον καθρέφτη αλλά επειδή δεν με βόλεψε, έκατσε στην άκρη του κρεβατιού και κοιτούσε στον απέναντι καθρέφτη πως την σφυροκοπούσα όρθιος από πίσω της! Γαμούσα και έριχνα σκαμπίλια στην κωλάρα της, αλλά ένιωθα να έχει μουδιάσει ο πούτσος μου από την τριβή και το τέλος να μην έρχεται εύκολα. Την πήγα μετά λίγο πιο μπροστά για να ανέβω και εγώ στο κρεβάτι και όσο την έσκιζα στα τέσσερα, αυτή φώναζε και με παρότρυνε να χύσω γιατί είχε περάσει η ώρα. Τελικά έχυσα δυνατά, λαχανιασμένος και καταϊδρωμένος και εκείνη την ώρα ακούστηκε η φωνή της τσατσάς για να τελειώνουμε. Αφού τα είπαμε για λίγο αποχώρισε...
Τελικά ήταν μια μέτρια κατάθεση και θα την ξανασυναντούσα για το στενό μουνάκι της, το άψογο στήσιμο που κάνει στα τέσσερα και αυτή η τέλεια κωλάρα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άντζελα
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού