Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 164 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη στην κοπέλα,(σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία!). Είχα πάει και προχτές το Σάββατο,πρωινή βάρδια,(ήμουν προτελευταίος πριν κλείσει) και της είχα υποσχεθεί να γράψω δυό καλά λόγια γιατί το αξίζει με το παραπάνω.

Αν και τα έχουν πει και οι προηγούμενοι να τα πω και εγώ. Πρώτο θετικό ότι και τις δύο φορές που πήγα, παρόλο που είχε πολύ κόσμο ήρθε στο δωμάτιο πολύ κεφάτη (όχι σαν κάτι άλλες με μούτρα ζημιωμένου μπακάλη... )

Εξωτερική εμφάνιση πολύ ωραία, σέξυ-αισθησιακή που για μένα είναι πιο σημαντικό από την τέλεια εξωτερική εμφάνιση ( έχω πάρει και κάτι «μοντέλα» σκέτες παγοκολόνες οπότε τι να την κάνεις την εμφάνιση). Πολύ ωραίο κωλαράκι. Η ίδια πιστεύει ότι είναι μεγάλος και ότι στη Βουλγαρία δεν θεωρείται ωραίος, τις είπα να μείνει στην Ελλάδα που γουστάρουμε τις καμπύλες. Μικρό αλλά πολύ ωραίο στήθος, και όταν την είδα από κοντά στο δωμάτιο πιστεύω ότι έχει πολύ ωραίο πρόσωπο.

Στο δια ταύτα τώρα. Στην πίπα κάνει φιλότιμη προσπάθεια χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο, της λείπει η τεχνική που θα σε απογειώσει, καλύτερη στιγμή το deep throat. Πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί στο μέλλον, ειδικά αν μάθει να χρησιμοποιεί το σκουλαρίκι που έχει στη γλώσσα.

Κάναμε διάφορες στάσεις (βασικά ότι και όπως το ήθελα χωρίς «μη, όχι», και άλλα σπαστικά), αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν ότι δεν σε άγχωνε να τελειώσεις, από στάση σε στάση αλλάζαμε τόσο φυσικά σαν να ήμουν με την κοπέλα μου. Ωραία καυλοβογκητά όπως είπε και άλλος συναγωνιστής. Μόλις τελειώσεις δεν πετάγεται να φύγει (παρόλο που η τσατσά χτύπησε δύο φορές την πόρτα), λες και δυό κουβέντες.

Συνοπτικά, το καλύτερο 20εύρω που έχω δώσει εδώ και πολύ καιρό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2008
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Μέγας
27
Πόντοι:
4.895
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού