Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 190 10
Μπουρδέλα
289590
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σήμερα πέρασα από το μαγαζί για να περάσω η με την Σουζι η με την Λανα (ανάλογα ποια θα ειταν εκεί )
Αλλά δηστιχος δεν ειταν καμιά. ... ρωτήσα την τσατσά και μου είπε πος είναι κοντά σε ένα άλλο μαγαζί στην Πιπίνου 118.....
Με μεγάλη μου χαρά πήγα εκεί για να της βρω. .... φτάνοντας εκεί θυμήθηκα ότι παλιά ειταν στούντιο. .....
Πέρασα μέσα. ... το μαγαζί μέσα και όλοι οι ατμόσφαιρα ειταν πολύ ωραία. .... χαμηλά φώτα μουσική τηλεόραση με ωραία τσόντα! !!!!!..... ήρθε η τσατσά (ευγενέστατη ) για να μου πει το πρόγραμμα και της κοπέλες. ... και η τιμή από 20 € .... ειταν εκεί η Σουζι ***πολύ καυλα ****
Χωρίς δεύτερη σκέψη πέρασα μαζί τής. ... το δωμάτιο ειταν σε τέλεια κατάσταση. ... Η ατμόσφαιρα ειταν πόλη σεξι. ...
Μεγάλη καθρέφτες με τρέλαναν. ... Η Σουζι οπός πάντα η καλύτερη στην δουλειά της. .....
Έμεινα πολύ ευχάριστημενος από την καυλιαρα. ... Και ο χώρος είναι πολύ καλός και ευχαριστος. .....
Αξίζει να περάσετε μια βόλτα
Αλλά δηστιχος δεν ειταν καμιά. ... ρωτήσα την τσατσά και μου είπε πος είναι κοντά σε ένα άλλο μαγαζί στην Πιπίνου 118.....
Με μεγάλη μου χαρά πήγα εκεί για να της βρω. .... φτάνοντας εκεί θυμήθηκα ότι παλιά ειταν στούντιο. .....
Πέρασα μέσα. ... το μαγαζί μέσα και όλοι οι ατμόσφαιρα ειταν πολύ ωραία. .... χαμηλά φώτα μουσική τηλεόραση με ωραία τσόντα! !!!!!..... ήρθε η τσατσά (ευγενέστατη ) για να μου πει το πρόγραμμα και της κοπέλες. ... και η τιμή από 20 € .... ειταν εκεί η Σουζι ***πολύ καυλα ****
Χωρίς δεύτερη σκέψη πέρασα μαζί τής. ... το δωμάτιο ειταν σε τέλεια κατάσταση. ... Η ατμόσφαιρα ειταν πόλη σεξι. ...
Μεγάλη καθρέφτες με τρέλαναν. ... Η Σουζι οπός πάντα η καλύτερη στην δουλειά της. .....
Έμεινα πολύ ευχάριστημενος από την καυλιαρα. ... Και ο χώρος είναι πολύ καλός και ευχαριστος. .....
Αξίζει να περάσετε μια βόλτα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 19, 2015
Όνομα κοπέλας
Σούζη
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Λάνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2015
Τυπε την Σουζη την βρήκες στο Αγκυρας ή στην Πιπίνι?
I
Ironhead
30 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Η Σουη τώρα είναι στο Αγυρας. ..Η Λανα Η Καιτη και η Κριστη είναι πιπίνου. .... έκανα λάθος στα ονόματα ....
J
Jeka69
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2