Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 134 10
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Εβελίνα πλέον όσοι γυρίζουν τη περιοχή και τα μπουρδελάκια τριγύρω την γνωρίζουν...Κοντό μαλλί έκφυλο πρόσωπο,αρκετά τατουάζ σε ένα όμορφο σώμα με ενισχυμένο στήθος...
Λοιπόν μίας και βρισκόμουν στη περιοχή είπα να την τιμήσω...
Πληρωμή στην υπηρεσία και βουρ στο περιποιημένο δωμάτιο...Πράγματι απ΄τα πιο καθαρά και προσεγμένα της περιοχής.
Ξάπλωσα και την περίμενα...Δεν άργησε να έρθει και έτσι μετά από λίγα λεπτά μπήκε στο δωμάτιο...Ξεκινήσαμε στα όρθια με φιλιά και γλυψίματα ως που πέσαμε στο κρεβάτι...
Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού.Αρκετά καλό τσιμπούκι με ωραίες εναλλαγές της γλώσσας και πέρασμα από τα α@@@κια!Πρώτη στάση με την Εβελίνα στα τέσσερα.Άψογο στήσιμο με τουρλωμένο το κωλαράκι της.Συνέχεια σε ιαραποστολικό και τελείωμα με αυτή από πάνω να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς...

Σε όλη τη διάρκεια η συμμετοχή της ήταν άψογη με αληθοφανείς αναστεναγμούς και βογγητά...Όπως και τις άλλες φορές έτσι και τώρα μου χάρισε μία άψογη συνεύρεση και έχει μπει πλέον στις στάνταρ επιλογές μου...

Αυτά για την πρόσφατη επίσκεψή μου στην Εβελίνα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2015
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική