Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 304 10
Μπουρδέλα
301748
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Σε ένα γρήγορο πέρασμα μιας που βρέθηκα στη περιοχή πέτυχα στο πάνω όροφο τη Λώρη, μικρό, ξανθό με βυζάρες, τέλεια εμφανισιακά αλλά με πίεσε στο σαλόνι να περάσω στο δωμάτιο και το πορνοένστικτο μου έλεγε να φύγω. Κάτω αριστερά η Στέλλα ψηλή, πληθωρική εώς χοντρή με πεσμένες βυζάρες στα υπόψην. Κάτω δεξιά η Βικτώρια η οποία με τη πρώτη ματιά ήξερα ότι θα περάσω παρότι ήταν λιγότερο εντυπωσιακή από τη Λώρη π.χ.
Ήρθε και έπεσε πάνω μου αμέσως. Το κορμί της ήταν πολύ θερμό. Ξανθιά προς το μελί πιασμένα τα μαλλιά κότσο πίσω. Άσπρο δέρμα και φακίδες στη πλάτη, μικρά βυζάκια, ωραίος κώλος και υπέροχα πόδια, γάμπες και μπούτια. Όπου με άγγιζε δε τα δάχτυλα της με καίγανε. Προκαταρκτικά με φιλάκια στο στήθος μου και πίπα χωρίς σκούφο. Με τρέλλανε με τη γλώσσα της. Πολύ μαστόρισα, ξεκινάμε το κυρίως πιάτο με πισωκολλητό. Βογγητά και κραυγούλες. Της είχα γραπώσει τα κωλομέρια. Το δέρμα της βελούδινο, η συμμετοχή της μαγική. Γύρισμα μπροστά με φιλιά στο λαιμό της και λίγο στο στόμα. Έγλυφα τις γάμπες της καθώς την πηδούσα. Με προέτρεπε για πιό άγριο σεξ. Την σφυροκόπησα για κάμποσο διάστημα αλλά κουράστηκα και έτσι ξαναπήρε τον πούτσο μου στο στόμα αφου αφαίρεσε το προφυλακτικό. Τον έγλυφε υπέροχα με τη γλώσσα της κυκλικά στο κεφάλι ενώ ταυτόχρονα τον έπαιζε ρυθμικά με το ζεστό της χέρι. Τότε ανέλαβα εγώ και τον έπαιζα μες στο στόμα της ενώ αυτή τον πιπιλούσε με τη γλώσσα της. Όταν τελείωσα τα ρούφηξε όλα μέσα στο στόμα της και μετά τα έφτυσε στο νιπτήρα. Μου κοπήκανε τα πόδια και ζαλίστηκα για αρκετή ώρα. Της το είπα και αυτή γέλαγε με το κατορθωμά της. Με αποχαιρέτησε με ένα φιλί.
Η συνεδρία αυτή πλησίσε το τέλειο από πλευράς έκβασης του οργασμού μου. Είδα αστράκια και έφυγα τελειωμένος. Η δε Βικτώρια είναι πολύ αισθησιακή και καυλιάρα γυναίκα αν και δεν της φαίνεται με τη πρώτη ματιά. Είναι όμως τρομερά έμπειρη και βιρτουόζα και στη πίπα σε εξοντώνει. Δεν ξέρω αν είναι σταθερά η αποδοσή της τέτοια, αν έπεσα σε καλή μέρα ή απλά αν με γούσταρε και της βγήκε έτσι. Εγώ ξέρω ότι με τρέλλανε και ότι δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Φυσικά θα ξαναπροτιμηθεί και είναι στανταράκι πλέον. Χρόνος κοντά στο 20λέπτο. Αξίζει.
Ήρθε και έπεσε πάνω μου αμέσως. Το κορμί της ήταν πολύ θερμό. Ξανθιά προς το μελί πιασμένα τα μαλλιά κότσο πίσω. Άσπρο δέρμα και φακίδες στη πλάτη, μικρά βυζάκια, ωραίος κώλος και υπέροχα πόδια, γάμπες και μπούτια. Όπου με άγγιζε δε τα δάχτυλα της με καίγανε. Προκαταρκτικά με φιλάκια στο στήθος μου και πίπα χωρίς σκούφο. Με τρέλλανε με τη γλώσσα της. Πολύ μαστόρισα, ξεκινάμε το κυρίως πιάτο με πισωκολλητό. Βογγητά και κραυγούλες. Της είχα γραπώσει τα κωλομέρια. Το δέρμα της βελούδινο, η συμμετοχή της μαγική. Γύρισμα μπροστά με φιλιά στο λαιμό της και λίγο στο στόμα. Έγλυφα τις γάμπες της καθώς την πηδούσα. Με προέτρεπε για πιό άγριο σεξ. Την σφυροκόπησα για κάμποσο διάστημα αλλά κουράστηκα και έτσι ξαναπήρε τον πούτσο μου στο στόμα αφου αφαίρεσε το προφυλακτικό. Τον έγλυφε υπέροχα με τη γλώσσα της κυκλικά στο κεφάλι ενώ ταυτόχρονα τον έπαιζε ρυθμικά με το ζεστό της χέρι. Τότε ανέλαβα εγώ και τον έπαιζα μες στο στόμα της ενώ αυτή τον πιπιλούσε με τη γλώσσα της. Όταν τελείωσα τα ρούφηξε όλα μέσα στο στόμα της και μετά τα έφτυσε στο νιπτήρα. Μου κοπήκανε τα πόδια και ζαλίστηκα για αρκετή ώρα. Της το είπα και αυτή γέλαγε με το κατορθωμά της. Με αποχαιρέτησε με ένα φιλί.
Η συνεδρία αυτή πλησίσε το τέλειο από πλευράς έκβασης του οργασμού μου. Είδα αστράκια και έφυγα τελειωμένος. Η δε Βικτώρια είναι πολύ αισθησιακή και καυλιάρα γυναίκα αν και δεν της φαίνεται με τη πρώτη ματιά. Είναι όμως τρομερά έμπειρη και βιρτουόζα και στη πίπα σε εξοντώνει. Δεν ξέρω αν είναι σταθερά η αποδοσή της τέτοια, αν έπεσα σε καλή μέρα ή απλά αν με γούσταρε και της βγήκε έτσι. Εγώ ξέρω ότι με τρέλλανε και ότι δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Φυσικά θα ξαναπροτιμηθεί και είναι στανταράκι πλέον. Χρόνος κοντά στο 20λέπτο. Αξίζει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2015
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Υπηρεσίες
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Νοεμβρίου, 2015
Φιλέ γεια σου μπορείς να δώσεις κάποιες διευκρινίσεις για να καταλάβω και εγώ και ίσως κάποιοι ακόμα ποια είναι η κοπέλα.Καταρχήν τη Στέλλα την είδες αριστερα όπως κατεβαίνες τις σκαλες ή όπως εμπαινες,Β) Ή Βικτωρία που πήρες μηπως δούλευε και στα Αχιλεως&Μαραθωνος59&59Α,γιατί αν είναι αυτή πρόκειται για φολα μέτρια αλλά ίσως έγινε οβιδιακη μετάλλαξη. Σε ρωταω όλα αυτά γιατί στο δεξιά μαγαζί όπως μπαινεις για να μην μπερδευομαστε έχει έρθει μια καινούργια κοπέλα νεαρή που ταιριάζει με την περιγραφή που δίνεις για την Βικτωρία που έχει καστανοκόκκινα μαλλιά όπως τη θυμάμαι
E
erastis01
18 Νοεμβρίου, 2015
Φίλε επίσης γειά σου. Ανέβηκα πρώτα επάνω και μάλλον μπερδεύτηκα. Η Στελλά πρέπει να δουλεύει δεξιά όπως μπαίνεις. Εγώ βρήκα τη Βικτώρια εκεί που δουλεύει ο Ουκρανός ψηλόλιγνος τσάτσος που καπνίζει συνέχεια. Αν η Βικτώρια δούλεψε και στα μαγαζιά που λες δεν το ξέρω. Η άλλη κοπέλα που αναφέρεις νομίζω την έχω δει αλλά δεν είναι η Βικτώρια και την έχω δει αριστερά. Η Βικτώρια έχει ξαναδουλέψει στο Βέργας. Θα είναι εκεί μου είπε κάθε πρωί οπότε μπορείς να πας να τσεκάρεις. Δεν νομίζω ότι είναι η ίδια φόλα όπως λες γιατί έκανε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό. Πόση μετάλλαξη να υπέστη? Ελπίζω να σε διαφώτισα.
sexdreamer
18 Νοεμβρίου, 2015
Ευχαριστώ για την απάντηση και εις διπλούν μάλλον καταλάθος εντάξει κατάλαβα ποια κοπέλα είναι,φολα την λεω αν και ποτέ δεν δοκιμασα μαζί της καθώς εμφανισιακά την θεωρώ κατώτερη των περιστάσεων και του20€ου μια μιζέρια μου βγάζει η όψη της αλλά δεν έχει και τις καλιτερες κριτικές ας είναι σημασία έχει ότι πέρασες καλά και δεν μετανιώσεις για την επιλογή σου καλη συνέχεια στα επόμενα γεια χαρα
E
erastis01
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3