Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 194 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Σόνια είναι απο Ρουμανία και είναι καινούρια κοπέλα στην δουλεία.Στον οίκο αυτό εργάζεται περίπου μία εβδομάδα.Είναι μικρή ηλικιακά,σίγουρα κάτω απο 25,ψηλή,με μακριά μαύρα μαλλιά τα οποία και είχε πιασμένα σε αλογοουρά,κανονικών κιλών,στητά δυομισάριά βυζιά με μεγάλη διάμετρο και πλακουτσωτά και κωλάρα φαρδιά και σφιχτή.Γενικά το σώμα της είναι αρκετά σφιχτό λόγω του ότι είναι και μικρή σε ηλικία και πρέπει και να γυμνάζεται.Εμφανισιακά είναι απλώς συμπαθητική.
Τα δωμάτια γέμιζαν συνέχεια και γενικά απότι κατάλαβα αν και υπήρχε μικρή αναμονή υπήρχε συνεχόμενη ροή πράγμα το οποίο και δεν είναι καλό πάντα ως προς την απόδοση των εργαζομένων στο δωμάτιο γιατί κουράζονται.
Η κοπέλα έφθασε στο δικό μου.Δεν γνωρίζει καθόλου Ελληνικά και η συνεννόηση γίνεται στα Αγγλικά.Γενικά στο στυλ της είναι κάπως ανέμελη και γενικά έχει κάτι το πολύ παιδικό και ανώριμο αλλά με την κακή έννοια πάντα.Γενικά μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν μπορεί ακριβώς να καταλάβει τι ακριβώς θέλει ένας άνδρας απο μία γυναίκα στο κρεββάτι.Της έκανα κάποια κοπλιμέντα για την ομορφιά της,αυτή χαμογέλαγε ανέμελα ενώ φορούσε τα εσώρουχα της τα οποία και αφαίρεσε αφού της υπέδειξα εγώ να το κάνει πρώτα τον στηθόδεσμο και κατόπιν δεύτερης υποδείξεως και το κυλοτάκι.
Φιλάκια δεν δεχόταν εύκολα αντιθέτως τσιγκλούσε σαν να την χτυπούσε ηλεκτρικό ρεύμα σε φάση ότι και καλά γαργαλιέται.Ωχ καλά την κάτσαμέ είπα μέσα μου! Άλλη φορά πρέπει να κρατάω μικρό καλάθι και να είμαι πολύ προσεκτικός στο τι διαβάζω και απο ποιον αντλώ τις πληροφορίες.
Μιας και δεν την είδα και τόσο ζεστή για προκαταρκτικά ξάπλωσα στο κρεββάτι και η κοπέλα με ρώτησε στα Αγγλικά αν περάσουμε καπότα στο τσιμπούκι η όχι για να πάρει την προφανή απάντηση.Κατόπιν καθάρισε το μόριο με μωρομάντηλο και όταν της είπα να περάσει ένα γύρο και τους όρχεις αρνήθηκε.Γενικά δεν παρέχει ορχεολειχία.
Μόλις τελείωσε το καθάρισμα τον άρπαξε αμέσως στο στόμα της σε ένα τσιμπούκι το οποίο ήταν σχετικά βαθύ και κάποιας σχετικής ηδονικότητας αλλά όχι τόσο καλά εξασκημένο ώστε να είναι ξεχωριστό.
Πιασίματα στο αιδοίο της γενικά απέφευγε και όποτε προσέγγιζα την περιοχή τινάζοταν σαν να την χτυπούσε ηλεκτρικό ρεύμα,για αυτό και στο τσιμπούκι είχε τα μπούτια της σφιγμένα.''Ετσι περιορίστηκα να χουφτώνω το σφιχτό της κωλαράκι και το σφιχτό της βυζί όσο μου επιτρεπόταν η πρόσβαση σε αυτό.'Οταν πήγαινα να αγγίξω την κωλοχαράδρα γενικά ακολουθούσε το ίδιο μοτίβο του τινάγματος απο ηλεκρική εκκένωση.
Της είπα να συνεχίσουμε σε 69 για να μου πει στα Αγγλικά να μην τελειώσω μέσα στο στόμα της πράγμα που την διαβεβαίωσα ότι δεν πρόκειται να γίνει.Συνέχισε να τσιμπουκώνει αλλά εγώ στο 69 είχα σαφέστατο πρόβλημα καθότι όποτε έγλυφα το πράγμα της αυτή τινάσοταν απότομα σαν να γαργαλιέται και γενικά κρατούσε κάποια αντίσταση.Μετά απο δύο τρεις τζούρες βαρέθηκα τα καπρίτσια της και την φοβερή ανωριμότητα της και της είπα να προχωρήσουμε στο σεξ.Πέρασε καπότα και καβάλησε.
Στο καβάλημα γενικά προτιμούσε να έχει αυτήν τον έλεγχο και έτσι ανεβοκατέβαινε συνήθως αυτή πάνω στο κοντάρι μου.Το σεξ μαζί της ήταν ανούσιο γιατί δεν μου επέτρεπε πολλά γλυψίματα στα στήθη της που μάλλον δεν είναι φυσικά και φοβόταν μην της χαλάσουν. Κάτω απο αυτές τις συνθήκες (δεν υπήρχαν γλυψίματα ούτε και ελεύθερα πιασίματα) ο Γιακουμής γρήγορα πήρε την κατιούσα.
Την έστησα σε πισοκωλητό και για να μπορέσει να μπει αναγκάστηκα να την παίξω λίγο για να σκληρύνει.Στην στάση αυτή την κάρφωσα δυνατά,βρίσκοντας ρυθμό και η κοπέλα άρχισε να βογγάει μάλλον απο πόνο και ανασήκωσε την λεκάνη της για να περιορίσει την διείσδυση.
Στο ιεραποστολικό την γάμησα ξερά χωρίς φιλιά απλά χουφτώνοντας την στα στήθη της μιας και ούτε στο μουνί με άφηνε να έχω πρόσβαση.
Για το φινάλε αφαίρεσα το προφυλακτικό και χαιδεύοντας την στους σφιχτούς μηρούς της κια στα στήθη της έκανα παιχνίδι και τής έριξα το σπέρμα πάνω στην κοιλιακή της χώρα.Χύνοντας την η Σόνια έκανε μία γκριμάτσα αήδιας (ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που σιχαίνονται το σπέρμα).Της έδωσα χαρτί να σκουπιστεί και αποχώρησε για να προλάβει και άλλο δωμάτιο.
Εν κατακλείδι την κοπέλα σε καμία περίπτωση δεν την προτείνω σε έμπειρους και απαιτητικούς.Πιστεύω ότι η κοπέλα απευθύνεται πιο πολύ σε πιτσιρικάδες και αυτό είναι το κοινό που θα έχει την μεγαλύτερη επιτυχία.'Αποψη μου ότι με την πάροδο του χρόνου θα ξεφουσκώσει ακόμα περισσότερο και θα το γυρίσει σε απλό πρόγραμμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σόνια
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
29.204
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Νοεμβρίου, 2015
φιλε και εγω την ειδα την σονια δεν μου εκανε κλικ ωστε να μπω δοματιο και γλυτωσα 20 ευρω
14 Νοεμβρίου, 2015
Τυχερός στάθηκες!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2