Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 72 10
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλό μήνα, αν και εμένα με την συσκεκριμμένη κοπέλα μπήκε εντελώς στραβά.
Καυλωμένος, έψαχνα για κάτι σίγουρο, η Πωλίνα στο 48 είταν κλειστή, είπα να μπώ στον οίκο που αρκετές φορές έχω περάσει καλά, αλλά αυτ'η την φορά διαψεύστηκα.
Η κοπέλα μου άρεσε λόγω ματιών.
Είπα να περάσω.Είχε και ησυχία..........μιά χαρά.
Το βυζί της 2άρι σχετικά στητό, η ρόγα της θάνατος..........τεράστια.
Θα περάσουμε καλά λέω..........αλλά που................διαψεύστηκα για πρώτη φπρά σε αυτόν τον οίκο.......
Η γκόμενα κάνει τσιμπούκι βάζοντας ελάχιστα τοκεφαλάκι στο στόμα της........'ισως νομίζει ότι είναι τρομπέτα........της λές βάλτον όλο.........ναι σου λέει,Κεφάλι σε τοίχο! αλλά κάνει την κινέζα.Κεφάλι σε τοίχο!
Αρχίδια γλείφει με έναν τρόπο που μόνο αυτή το κάνει............αρχίδια.................Κεφάλι σε τοίχο!
Λέω να τελειώνουμε και της λέω να ανέβει από πάνω, παίρνει θέση ίσα που να μπαίνει....έλα πιό μπροστά τίποτα αυτή...........
Ενα πεταμένο εικοσάρικο, κρίμα γιατί έχει πολύ ωραία μάτια.............Θυμόςας πρόσεχα.............Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
collateral
Σπουδαίος
93
Πόντοι:
3.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ena Vima Mprosta

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2015
τύπε σ αυτό το ζεστό και καλτ τσαρδί μόνο η Νανά αξίζει Καπέλο
04 Νοεμβρίου, 2015
Tragic . Πρώτη κ τελευταία φορά την πήρα πέρυσι . Αλάργα .
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2