Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 72 10
Μπουρδέλα
127795
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Καλό μήνα, αν και εμένα με την συσκεκριμμένη κοπέλα μπήκε εντελώς στραβά.
Καυλωμένος, έψαχνα για κάτι σίγουρο, η Πωλίνα στο 48 είταν κλειστή, είπα να μπώ στον οίκο που αρκετές φορές έχω περάσει καλά, αλλά αυτ'η την φορά διαψεύστηκα.
Η κοπέλα μου άρεσε λόγω ματιών.
Είπα να περάσω.Είχε και ησυχία..........μιά χαρά.
Το βυζί της 2άρι σχετικά στητό, η ρόγα της θάνατος..........τεράστια.
Θα περάσουμε καλά λέω..........αλλά που................διαψεύστηκα για πρώτη φπρά σε αυτόν τον οίκο.......
Η γκόμενα κάνει τσιμπούκι βάζοντας ελάχιστα τοκεφαλάκι στο στόμα της........'ισως νομίζει ότι είναι τρομπέτα........της λές βάλτον όλο.........ναι σου λέει, αλλά κάνει την κινέζα.
Αρχίδια γλείφει με έναν τρόπο που μόνο αυτή το κάνει............αρχίδια.................
Λέω να τελειώνουμε και της λέω να ανέβει από πάνω, παίρνει θέση ίσα που να μπαίνει....έλα πιό μπροστά τίποτα αυτή...........
Ενα πεταμένο εικοσάρικο, κρίμα γιατί έχει πολύ ωραία μάτια.............ας πρόσεχα.............
Καυλωμένος, έψαχνα για κάτι σίγουρο, η Πωλίνα στο 48 είταν κλειστή, είπα να μπώ στον οίκο που αρκετές φορές έχω περάσει καλά, αλλά αυτ'η την φορά διαψεύστηκα.
Η κοπέλα μου άρεσε λόγω ματιών.
Είπα να περάσω.Είχε και ησυχία..........μιά χαρά.
Το βυζί της 2άρι σχετικά στητό, η ρόγα της θάνατος..........τεράστια.
Θα περάσουμε καλά λέω..........αλλά που................διαψεύστηκα για πρώτη φπρά σε αυτόν τον οίκο.......
Η γκόμενα κάνει τσιμπούκι βάζοντας ελάχιστα τοκεφαλάκι στο στόμα της........'ισως νομίζει ότι είναι τρομπέτα........της λές βάλτον όλο.........ναι σου λέει, αλλά κάνει την κινέζα.
Αρχίδια γλείφει με έναν τρόπο που μόνο αυτή το κάνει............αρχίδια.................
Λέω να τελειώνουμε και της λέω να ανέβει από πάνω, παίρνει θέση ίσα που να μπαίνει....έλα πιό μπροστά τίποτα αυτή...........
Ενα πεταμένο εικοσάρικο, κρίμα γιατί έχει πολύ ωραία μάτια.............ας πρόσεχα.............
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2015
τύπε σ αυτό το ζεστό και καλτ τσαρδί μόνο η Νανά αξίζει
Roumanolagnos1313
04 Νοεμβρίου, 2015
Tragic . Πρώτη κ τελευταία φορά την πήρα πέρυσι . Αλάργα .
Πρυτανης
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2