Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πήγα να δω τη Σάντρα την πρώτη μέρα δουλειάς της στον οίκο. Η ημερομηνία που βάζω είναι ενδεικτική. Την κοπέλα την έχουν περιγράψει επαρκώς οι προλαλήσαντες. Όμορφη ξανθούλα ρουμάνα πιπίνα. Η τσατσά ανακοίνωσε πρόγραμμα με κώλο. Έδωσα το μπλε χαρτί και εισήλθα στο δωμάτιο. Ακόμα δεν γινόταν στο σαλόνι ο χαμός που επακολούθησε τις προσεχείς μέρες. Καθώς γδυνόμουν ήρθε η τσατσά και με παρακάλεσε να είμαι προσεκτικός με την κοπέλα γιατί ήταν η πρώτη της μέρα και δεν ήθελε να την τρομάξει. Αποφάσισα ως εκ τούτου να μην ζητήσω πρωκτικό από την κοπέλα. Εξάλλου μου έβγαζε κάτι πιο gfe και άπειρο. Ήρθε η Σάντρα και μου πέταξε ένα hola! Μιλήσαμε λίγο σε ψιλοιταλικά και εκείνη άρχισε να μου χαιδεύει το στήθος και τους ώμους. Εγώ άρχισα να τρίβω το μουνάκι της καθώς μου έδωσε πλήρη πρόσβαση. Γύρισε σε 69 και προσπάθησε να μου φορέσει προφυλακτικό. Τελικά το έβαλα μόνος μου γιατί ήταν άσχετη. Ξεκίνησε πίπα ενώ εγώ της είχα βάλει κανονικά δάχτυλο. Έδειχνε να της αρέσει. Μάλιστα μου πήρε και το άλλο χέρι και μου οδηγησε ένα δάχτυλο στο κωαλράκι της. Εγώ τη σταμάταγα κάθε τόσο γιατί από την καύλα ήμουν έτοιμος να χύσω. Συνέχισα να την μαλακίζω για ώρα και μετά τον έβαλα σιγα σιγά μέσα της όπου μετά από λίγο τελείωσα θαυμάζοντας το νεανικό της προσωπάκι. Μετά από κάνα τρίωρο επανήλθα στον οίκο με σκοπό να την ξαναπάρω. Ήλθε πάλι στο δωμάτιο, μου είπε hola! ούτε που με θυμήθηκε (έτσι για να μην νομίζουν καποιοι ότι μένουν αξέχαστοι στις κοπέλες) ξαναέκανε μια από τα ίδια. Κι εγώ επίσης μόνο που αυτή τη φορά την μαλάκιζα για πολύ ώρα και στις δύο τρύπες μέχρι που άρχισε να στάζει υγρά. Από περιέργεια τη ρώτησα για κώλο, δεν είχα σκοπό να την πάρω πρωκτικά, και με παρακάλεσε να μην το κάνω λέγοντάς μου fa male. Τελείωσα ιεραποστολικά φιλώντας την στο πρόσωπο. Γλωσσόφιλα απέφυγε. Γενικά η κοπέλα είναι για πιπινοκηνυγούς. Στο δωμάτιο δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο αλλά αφήνει χάδια και δάχτυλα παντού. Κώλο δεν νομίζω να έδωσε ποτέ σε κανέναν. Αυτά τα ολίγα για την ιστορία περισσότερο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σάντρα
black crow
Τιμημένος
258
Πόντοι:
19.505
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού