Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 127 10
Μπουρδέλα
138800
Γενική βαθμολογία
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Επισκεψη χτες απογευματακι γυρω στις 18:00 να δω και γω λοιπον τη Σαντρα.Δωματια ολα γεματα, να περιμενω μονος στο σαλονι κανα 15λεπτο μεχρι να βγει η κοπελα,και με την τσατσα να ανακοινωνει φουλ προγραμμα, ολα ομως με προφυλαξη.Η Σαντρα λοιπον ειναι ενα ρουμανοτσιγκανακι με σκουροχρωμη επιδερμιδα,ξανθο μαλλι αλογοουρα,ωραιο σωμα και στηθος, νορμαλ κωλος, προσωπο που θυμιζει αρκετα την Carla Cox(ο κυριος λογος που περασα) και με σκουλρακικι στο ανω χειλος.Δινω το 20ευρω και περναω στο δωματιο που ηταν μικροτερο και απο ποντικοτρυπα.Μετα απο κανα 10λεπτο αναμονη ερχεται η Σαντρα και αρχιζει να μου μιλαει στα ιταλικα,δεν καταλαβαινει καθολου ελληνικα και αγγλικα, και εγω να της απαντω οτι μπορει να ειμαι φανατικος οπαδος της Μιλαν αλλα μεχρι εκει, δεν εχω ιδεα απο ιταλικα. Πιανει το κλειστο προφυλακτικο και αρχιζει να το κουναει στον αερα σαν τροχονομος. Τι στο καλο προσπαθει να μου πει αναρωτιομουν:thinkingκαι εχοντας υποψιν το μη ακα που μου ειχε ανακοινωσει η τσατσα στο προγραμμα). Ρε μπας και θελει να το βαλω μονος μου. Περνει το προφυλακτικο ετσι κλειστο που ηταν, μου το κολλαει στον πουτσο και με ρωταει μαζι με νοηματα, si or no. Τοτε καταλαβα και της λεω always si ποτε no. Πρωτη σταση 69 και να τρωμε και εκει αλλα 2 λεπτα μεχρι να καταλαβει τι θελω. Ρε πουστη μου, περισσοτερη ωρα θα φαμε στη συνεννοηση παρα στο γαμησι. Μου φοραει το προφυλακτικο και αρχιζει να μου τον παιζει και να μου τον ρουφαει σε πολυ γρηγορο ρυθμο. Στοπ της φωναζω,παλι καλα που το καταλαβε, γιατι πηγε να με τελειωσει πανω στην πιπα. Ταυτοχρονα εγω να βαζω δαχτυλο μεσα στο μουνι και να διαπιστωνω οτι εχει βαλει 43 κιλα κρεμα. Γεμισαν τα δαχτυλα και σχεδον ολη μου η δεξια παλαμη με κρεμα. Αηδια. Μετα την βαζω σε ιεραποστολικο και εκει που της τον βαζω και παω να τον φορμαρω λιγο,μου λεει κατι no crossover, no τον πουτσο κλαιγανε,δεν καταλαβα ποτε μου. Ηθελε να κλεψει τελος παντων. Δεν γινετε δουλεια ετσι λεω,μιας και η διεισδυση δεν ηταν καλη, και της γυρναω τη λεκανη στο πλαι οπου εκει της εδωσα να καταλαβει(λεμε τωρα). Αυτη να βγαζει κατι ψευτικα βογγητα, ελεος, μου πηρε τα αυτια, και με ενα τερμα τελειως ανεκφραστο και παγερο προσωπο(πολυ γελοιο το ολο σκηνικο). Γυρνα της λεω στα τεσσερα μπας και το σωσουμε τωρα στο τελος, με τον κωλο που εδινε και που ειχε γινει τοσο ντορος για αυτον. Τι να σωσουμε δηλαδη, εδω το αποτελειωσε τελειως. Αν λοιπον στο μουνι της ειχς βαλει κατι κιλα κρεμες,στον κωλο μιλαμε για τονους.Το μουνι της το ενιωθα πιο στενο απο τον κωλο της εξαιτιας ολης αυτης της κρεμας που ειχε βαλει. Εκει μεσα στον κωλο της, τελειωσα, τα μαζεψα και την εκανα. Συμπερασμα, τοσο καιρο τσαρκες στη φυλης και δεν ειχα ιδεα που στο διαολο πεφτει αυτο το νουμερο φ40. Ε τωρα, εναμιση μηνα εδω στο σαιτ, το εμαθα απο την καλη(ολες αυτες οι καλες κριτικες) την αναποδη(δικη μου εμπειρια) και την τελευταια(ποτε ξανα).
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Κρίμα το κορμί.