Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 214 10
Μπουρδέλα
188434
Γενική βαθμολογία
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Mετα απο ενα αχυστο 2-0 ειπα να κατεβω,παλι, μεταξι,μπας και ρεφαρω.
Μπηκα στον εν λογω οικο,στον οροφο,η κοπελα βγαινει με "μπαλετε"σαλοναρισμα,μου εδειξε οτι ειχε διαθεση,και ειπα να περασω!
Μπαινοντας,την ρωτησα το ονομα της,μου λεει "νο greek",τη ρωτω στα αγγλικα,μου λεει αγριεμενη "ΝΟ PARLA"
Εκεινη τη στιγμη επρεπε να την εδιωχνα
Δεν εχει νοημα να περιγραψω αλλο,δε μπορεσα να μου σηκωθει,και της ειπα οτι μπορει να φυγει
Πηγαινωντας να πεταξω το "κο" στον κουβα..
Εκεινη μαλλον με εβριζε στην γλωσα της,αντι να σηκωθει ΑΜΕΣΩΣ να φυγει,και να την κανει με ελαφρα...
Δεν αντεξα και τις ειπα"γιατι με βριζεις μωρη καργιολα στα ρουμανικα"(υπεθεσα οτι ηταν ρουμανικα γιατι για ρωσικα δε μου φανηκαν)
δεν απαντησε και εφυγε
Μπηκα στον εν λογω οικο,στον οροφο,η κοπελα βγαινει με "μπαλετε"σαλοναρισμα,μου εδειξε οτι ειχε διαθεση,και ειπα να περασω!
Μπαινοντας,την ρωτησα το ονομα της,μου λεει "νο greek",τη ρωτω στα αγγλικα,μου λεει αγριεμενη "ΝΟ PARLA"
Εκεινη τη στιγμη επρεπε να την εδιωχνα
Δεν εχει νοημα να περιγραψω αλλο,δε μπορεσα να μου σηκωθει,και της ειπα οτι μπορει να φυγει
Πηγαινωντας να πεταξω το "κο" στον κουβα..
Εκεινη μαλλον με εβριζε στην γλωσα της,αντι να σηκωθει ΑΜΕΣΩΣ να φυγει,και να την κανει με ελαφρα...
Δεν αντεξα και τις ειπα"γιατι με βριζεις μωρη καργιολα στα ρουμανικα"(υπεθεσα οτι ηταν ρουμανικα γιατι για ρωσικα δε μου φανηκαν)
δεν απαντησε και εφυγε
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού