Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πρωτη μου κριτικη μιας και ειπα να συνησφερω και εγω τον οβολο μου σε ολους εσας που με βοηθησατε με τις δικες σας!Αντε καλη μου αρχη...

Η ωρα γυρω στις 6 και στοχευμένη επίσκεψη στο 30Β της Κολωνου, οπου το στανταρακι η Αντριαννα ελλειπε.
Μιας και βαριεμαι τις βολτες οσο δεν παει, και στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειχα και πολυ χρονο, ειπα να επισκευτω το 30Β μιας και ειχα διαβασει για την Ηλεκτρα καμποσες καλες κουβεντες.Την ειχα δει μερικες φορες, αλλα ποτε δεν πειστηκα για να περασω.
Αναμονη γυρω στα 15 λεπτα σε ενα φισκαρισμενο δωματιο, τελικα βγαινει η νεαρα.
Ομορφο προσωπο, πολυ καλο κορμι, βγαζω το πορνοεισητηριο και περναω στα ενδοτερα.
Στα του αγωνα ομως δεν ειδα να θρυαμβευει σε καποιο τομεα...
Μπουκαρει φουριωζα, ξεντυνεται,στιχομοιθεια στυλ "με λενε αλεξη σε λενε σοφια, και ξαπλωσε".
Αρχιζει να τον γυρναει σαν λασσο χωρις να τον παιζει και να μου γλυφει την αριστερη ρογα και επειτα απο καποια ωρα περναει καποτα και ξεκιναει μια γρηγορη μονοτονη πιπα, με τον κολο της γυρισμενο προς τα εμενα.
Την σταματαω μετα απο καμποσα λεπτα και της λεω να ανεβει απο πανω,οντως το κανει αλλα σε σταση reverse cow girl.Γενικως παιζει να μη με κοιταξε και καθολου σε ολη τη διαρκεια της συνευρεσης, δεν ηταν στα καλα της?Ειναι η μαπα μου σαν τροκτικου?Δεν ξερω, εγω παντως δεν την εβρισκα και πολυ με τη φαση...
Μολις σηκωνομαι καθηστως για να χουφτωσω και λιγο βυζακι, μου λεει ελα να γυρισουμε στα 4.Εκει ειναι που ειπα το τελιωτικο "ριχτα να φυγουμε"
Καλή η θεση του κορμιου της και αυτη τη φορα την εβλεπα και απο τη μερια του καθρεπτη, αλλα η ολη φαση ειχε χαρακτηριστει απο χλιαροτητα οπως και το δικο μου τελιωμα.
Ευτυχως τουλαχιστον που δεν λυπηθηκα το δεκαευρο, αλλα αν θα ξαναπερναγα μαζι της?
Σιγουρα οχι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ηλέκτρα
Dokari
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια