Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 179 10
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Απομεσήμερο καθημερινής με συννεφιά και μερικές δειλες ψιχαλες να πέφτουν πάνω στο ετεροκλητο πλήθος που περιδιαβαινει Κολωνό και Μεταξουργείο.
Μετά από μια ακαρπη βόλτα στην Ιασωνος τα βήματα με έφεραν στο νούμερο 47.
Ανεβηκα την ετοιμορροπη σκάλα και θαυμαζα την βλαχομπαροκ "Χριστούγεννα στην τρούμπα 1962" διακόσμηση όταν η ξανθιά υπηρεσία μπήκε φουριοζα και ανακοίνωσε ότι έχει δυο κοριτσάκια φωτιά πολύ γλυκές, μόλις έκαναν μπάνιο, δεν βιαζονται και μπλα μπλα μπλα.
Η πρώτη ήταν μια ψιλοναυαγισμένη ρωσομιλφ με γαλάζια, ενδιαφέρουσα μου φάνηκε.
Μόλις όμως εμφανίστηκε η Ρόζα με νίκησε η περιέργεια μια και σπανιζουν οι ιεροδουλες με ανατολιτικο λούκ.
Εσταξα το δεκαρικο προθυμα και πέρασα στα ενδοτερα.
Μόλις πρόλαβα να γδυθω και να ξεπλυθω στον νιπτηρα και να σου και η Ρόζα.
Φορούσε ένα κομπινεζον το οποίο δεν αφαιρεσε εντελώς - μάλλον παίζει λίγη κοιλίτσα. Με έβαλε κάτω και χωρίς πολλά πολλά ξεκίνησε το κλαρινέτο. Το στόμα της είχε καλή αίσθηση, βεντουζωνε ωραία το μόριο, αλλά δυστυχώς έτσι όπως είχε στηθεί θα πρεπε να είμαι ο μιστερ φαντάστικ για να μπορέσω να την μπαλαμουτιάσω.
Τελοσπάντων για να μην μακρυγορώ, μόλις είχαμε ικανοποιητική ανορθωση την γύρισα ανάσκελα μπήκα μέσα της.
Μετά από καναδυο λεπτά, και ενώ είχαν αρχίσει να με εκνευρίζουν τα μονό το να "μμμμ" της, τελείωσα ακούγοντας τις από καρδιάς παροτρυνσεις της, τύπου έτσι μπράβο, βγαλτα όλα κ.ο.κ
Δεν μπορώ να πω οτι πέρασα ιδιαίτερα ωραία, αν και οι υπηρεσίες της Ροζας είναι πάνω από τον μέσο όρο γι αυτού του είδους τα μαγαζιά.
Στο δωμάτιο έκατσα κάπου ανάμεσα 10-15 λεπτά. Η υπηρεσία δεν ενόχλησε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2015
Όνομα κοπέλας
Ρόζα
Beast of Burden
Ενεργό Μέλος
26
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Οκτωβρίου, 2015
Εμένα μου παρουσιάστηκε στο δωμάτιο σαν " Κορεάτισσα" (χάχαχα)
- Εχει η Μογγολία Κορέα ? τήν ρώτησα ......
Απάντηση δέν πήρα .
50άρα petite απο κάποια στέπα της απέραντης Μογγολίας . Ντάξ για μιά φορά οκ.
Η άλλη η με το ξανθό καμένο μαλλί (ρωσοματούρ ) και τα ωραία μάτια έχει μιά τσαχπινιά στο τσιμπούκι .
Τις πήρα και τις δύο ξεχωριστά την προηγούμενη Πέμπτη 15/10 αλλά δέν εχω γραψει κριτική .
26 Οκτωβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σχετικά με την δεύτερη κοπέλα, εννοούσα μιλφ με γυαλάκια και όχι ασφαλώς γαλάζια - άτιμο οτοκορέκτ.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2