Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 569 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Αθηνά την είχα δοκιμάσει άλλη μία φορά όταν δούλευε στην Αλκαμένους.Εκτοτε αν και πέρασε από αρκετά μαγαζιά και λόγω γενικότερης αποχής μου απ'το χώρο δεν την ξανασυνάντησα.
Σήμερα το πρωί κάνοντας μια μικρή βόλτα έχοντας όμως στο μυαλό μου άλλον στόχο (τον οποίο δεν βρήκα τελικά) "ξαναέπεσα" μεταφορικά στην αρχή, κυριολεκτικά στη συνέχεια,επάνω της!
Λίγο το κέφι της στο σαλόνι,λίγο το νάζι της έβγαλα το 20άρικο περνώντας στα ενδότερα.Μετά από αρκετή αναμονή μπήκε στο δωμάτιο.
Το ίδιο κεφάτη και ακόμη περισσότερο ορεξάτη επιδόθηκε σε γεμάτα προκαταρκτικά με μενού από χορταστικά φιλιά,πλούσια χάδια,υγρό και απολαυστικότατο στοματικό δείχνοντας άμεση (ή τουλάχιστον αληθοφανέστατη) ανταπόκριση και στη δική μου περιποίηση.Ακολούθησε εναλλαγή δύο αγαπημένων στάσεών μου πισωκολλητού και ιεραποστολικού τις κατάλληλες στιγμές!Υπομονετική όταν είδε ότι ίσως κάτι πάει να χαλάσει την όλη συνεύρεση,δεκτικότατη σε ότι της έκανα και σε ότι της ζήτησα δίχως βέβαια να απαιτώ τον ουρανό με τ'άστρα!
Ο χρόνος ήταν αρκετός και ομολογώ ότι κύλησε απολαυστικά καταλήγοντας όπως ακριβώς θα ήθελα για να νοιώσω ανακούφιση από την παρατεταμένη διέγερση που μου προκάλεσε η Αθηνά!
Μετά το τέλος της συνεύρεσης αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η συμπεριφορά της:προτίμησε να παραμείνει δίπλα μου ξαπλωμένη,μιλώντας μαζί μου έστω και για λίγο απ'το να σηκωθεί και να φύγει για το επόμενο σαλονάρισμα παρά τη βαβούρα του κόσμου που την περίμενε έξω από την πόρτα.
Καταλήγοντας,η Αθηνά μού ξαναθύμησε ύστερα από τόσο καιρό,με τις υπηρεσίες της,στον ανάλογο χρόνο και στα 20 ευρώ ότι αποτελεί μία από τις πλέον τίμιες επιλογές στην περιοχή!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2015
Όνομα κοπέλας
Αθηνά
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
17.445
Πόντοι:
10.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Οκτωβρίου, 2015
Να ρωτησω η Αθηνα που περιγραφεις ειναι αλλη Αθηνα με αυτη που εχει πολλες περιγραφες εδω;
10 Οκτωβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Για την ίδια πρόκειται,απλά έχει καθιερωθεί το ΄΄Πειραιώτισσα'' ως συνοδευτικό-διευκρινιστικό.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2