Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
μετα την πουτσα που εριξε ο θρυλος στους μπουγατσοκοιμαδες .....και μετα απο καποιες μπιρες ξεκινησα με κολητο μια μεγαλη τσαρκα σε μεταξυ,λιοσιων κ τελικα κατεληξα φυλης
δεν ξερω αν ηταν η ιδεα μου αλλα πολυ μιζερια,πολλα νευρα απο τσατσαδες-τσατσους κ πουτανες
γενικα κ ο μεσος ορος των κοριτσιων σε εμφανιση πολυ μετριος........φενεται λογω κρισης φυγανε τα καυλοπουτανα απο ελλαδα???Χμμμ;
οτι ωραια πουτανακια συναντησα μετα την μεγαλη τσαρκα μου που δεν ηταν πανω απο 5 τα δυνατα κοματια ηταν ξυνες
μετα απο πολες αντιλογιες κ αντιπαραθεσεις που ειχα στα τσαρδια με τις πορνες κ τα πλυσταρια κατεληξα στην φωκαιας στην γνωστη αλυσιδα των 4ρων μπουρδελων χαμηλα στην διασταυρωση με αχαρνων κ ο λογος ηταν οτι δεν εχω φαει φολα 100% εως σημερα

σκαω στο μαγαζι κ ηταν ο τσατσος αρης
αρχιζει τα γνωστα κουλα του κ του λεω οτι μπορει να ξαναγυρισω
κ τελικα στο 10λεπτο ξαναγυρισα.....δινω καπακια κ βιαστηκα το 20ρικο γιατι εψινε κατι αλους τυπους να μπουνε κ βαριομουν να περιμενω στο δωματιο αλλον να γαμησει κ μπαινω δωματιο με ενα πιπινακι 20χρονων την κατερινα απο την μολδαβια με πολλες σαλτσες κ υποσχεσεις απο τον τσατσο αρηΜαλακία
η κατερινα ειναι φρεσκο μωρακι στον χωρο μετριο σωματακι χωρις εμφανης κοιταριτιδα αλλα αγυμναστη τελιως,μικρο βυζι,μετριο καλο κωλαρακι,μετρια γλυκια φατσουλα μεσα στο ναζι
κ το μεγαλο ατου της ηταν οτι εχει σφιχτο μουνακιΜαλακίαΚεφάλι σε τοίχο!

μπαινει στο δωματιο απο ελληνικα δεν ξερει ουτε τα βασικα τιποτα....τιποτα.....εμενα τα αγγλικα μου πολυ λιγα ....τουτεστιν συνενοηση μπουζουκιΜαλακία

μπαινει το πιπινι βγαζει τα πορνοπαπουτσα ,ηταν χωρις σουτιεν........βρακακι δεν εβγαλε κ ξεκιναει πιπα χωρις καποτα αφου πρωτα μου τον καθαρισε με μουρομαντυλο
προκαταρτικα τιποτα.......κ ετσι κανω επιθεση κ της βγαζω το βρακακι.....ηταν δεκτικη αλλα μαζεμενη......πιανω βυζια κοιλια κωλο πλευρα γινομαστε λεγκο κ ενω αυτη να μην αφινει την πουτσα απο το στομα της κ να γελαμε κ οι 2Μαλακία
παω να την χαιδεψω στο μουνακι της που ηταν κ ελαφρως αξυριστο κ μου πιανει το χερι μου το καθαριζει με μουρομαντυλο κ με αφινει να την χαιδεψω βαζοντας κ λιγο κρεμα στο μουνακι τηςΚεφάλι σε τοίχο!
να προσπαθω να της εξηγισω στα ελληνικα να μου απανταει στα αγγλικα,να το γυρναω στα αγγλικα κ να μου απανταει στα μολδαβεζικαΚεφάλι σε τοίχο!
με τα πολλα κουλα βαζουμε καποτα κ στινεται στα 4 την γυρναω ιεραποστολικα γιατι ηθελα να την τσεκαρω σε ροματζοκατασταση
ηταν δεκτικη κ συμετειχε κ το γουσταρε πεσανε κατι γλωσοφιλα,γουσταρε αγκαλιτσες κ τετοια....μεχρι που της σηκωσα κ της ανοιξα τα ποδιαΈρωτας
πραγματικα ενοιωθα να την σκιζω πολυ σφιχτο μουνακι το πιπινακι αλλα αρχισανε τα κουλα της μη κ μη ποναγε κ το εδειχνεΜαλακία......εγω βασικα εκει ξενερωσα ,ανεβασα ρυθμους γραφοντας την στα αρχιδια μου κ εχυσα μεσα της.......αυτη ηθελε αγκαλιτσες αλλα εγω ειχα ξενερωσει στα τερματα,συκωθηκα κ πλυθηκα κ αυτη ειχε κατσει στο κρεβατι κ με κοιταγε περιμενοντας με να της πιασω κουβενταΜαλακία ξενερωμενος εγω γιατι αυτα τα πουτανιστηκα οτι κ καλα ποναει με ενα κιλο κρεμα κ 20 πουτσες που τρωει καθε μερα σε μενα δε περνανε,σηκωθηκε κ επεσε πανω κ καλα καταλαθως αλλα δεν της εδωσα σημασια......κ εφυγε ζητοντας μου συγνωμη που επεσε πανω μου,γραφοντας την παλι στα αρχιδια μου..........

συνοψιζοντας
το μωρακι ειναι για τυπους που εχουν υπομονη κ γουσταρουν αγαπες κ λουλουδια με μετριες πορνες
δεν την λες φολα αλλα ουτε κ σουπερ περιπτωση

μπορει στο μελλον να την ξανατιμησω ........
καλα γαμησια να εχουμε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
MM
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού