Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Περπατουσα στους ρομαντικους δρομους απολαμβανοντας το τσιγαρο μου.. Αν κ ηξερα απο την αρχη οτι την αλιοναρα θα τιμησω, μπηκα σε καποια σπιτακια να δω τι παιζει κ παραλληλα να κανω το ματακι μου..Μπαινοντας στο σπιτακι, βλεπω οτι δεν εχει κοσμο.. Δινω το 20αρι κ μπαινω στο δωματιο, δεν θα το λεγα κ καθαρο αλλα τι να κανεις; Την αλιονα μαγκες την ξερετε οποτε δεν δινω περιγραφες..Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι παρολο που δεν ειμαι gilfακιας, αυτη η γυναικα απο την πρωτη φορα που την ειδα κ την πηρα μεχρι κ αυτη εδω που θα σας περιγραψω, μου βγαζει μια καυλα αλλο πραγμα..Οφειλω να πω οτι για την ηλικια της κρατιεται πολυ καλα..Αφου τα ψιλοειπαμε, αρχιζουμε ενα συντομο χαμουρεμα, παει να μου τον παιξει στην αρχη κ της λεω παρτον στο στομα κατευθιαν, η πιπα της αλλο πραγμα(οι περισσοτεροι το ξερετε)..μου περιποιηθηκε κ της μπαλες..Κρατιομουν να μην χυσω..πρωτη σταση ιεραποστολικο, δευτερη στο πλαι, τριτη στα τεσσερα κ τελος μου βγαζει την καποτα κ μου κανει ισπανικο, της τον δινω ξανα στο στομα για να με τελειωσει κ να της αδειασω το σπερμα μου..Ειχα εναν πολυ εντονο οργασμο κ σιγουρα ακουστικα κ εξω..Εφυγα απολυτα ικανοποιημενος απο το σπιτακι..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Σεβαστός
40
Πόντοι:
1.206
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 madam_sousou

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού