Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 33 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Δευτέρα απόγευμα στις 20.00. Αφού η βροχή μας καθήλωσε σε καφετέρια για κάνα 2ώρο , όταν έκοψε αποφάσισα να κάνω μία βόλτα προς Λιοσίων μεριά να δώ και την Νικόλ. Την Νικόλ δεν την είχα δεί αλλά μου είχε πεί καλά λόγια γι αυτήν η Αλεξάνδρα που δουλεύει σε αυτόν τον οίκο τα πρωινά.
Ρουμάνα είπε ότι είναι 21 ετών , μελαχρινή μαυριδερή με ελάχιστα πιασιματάκια τουρλωτή κωλάρα και 1.5άρι βυζί .

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο . Φρεσκαρίστηκα και περίμενα την μικρή να έρθει . Μετά απο κάνα 5 λέπτο όντως ήρθε , χαμογελαστή όπως και στο σαλόνι αλλά και λιγομίλητη όπως διαπίστωσα στην συνέχεια .
Ξάπλωσα στο κρεβάτι και της είπα να ανέβει απο πάνω , δεν είχε βγάλει το στινγκάκι της , φίλησα λίγο τα βυζιά της και χούφτωσα για αρκετή ώρα τα γεμάτα κωλομάγουλα της . Μου χάιδεψε λίγο το στήθος και μου έδωσε μερικά φιλάκια στον λαιμό. Της είπα να ξαπλώσει , σύρθηκα ανάμεσα στα πόδια της παραμέρισα το εσώρουχο της και της έγλυψα λίγο το μουνάκι . Αρκετά δεκτική αλλά απο μόνη της δεν κάνει πράγματα . Ξάπλωσα , έπαιξε λίγο με τον πούτσο μου και τον κοιτούσε , όταν μου σηκώθηκε της είπα να τον πάρει στο στόμα της . Πίπα με αρκετό χέρι , προσπαθούσε να το βάλει βαθιά στο στόμα της , γενική εικόνα μέτρια.

Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση της είπα να έρθει απο πάνω . Την ανεβοκατέβαζα με τα χέρια μου πάνω στον πούτσο μου , είχε σχετικά στενό μουνάκι , αλλαγή στάσης , της είπα να στηθεί στα τέσσερα , στήθηκε και την έφερα στην άκρη του κρεβατιού για να την γαμίσω όντας πίσω της όρθιος . Καλό στήσιμο και καλή θέα , δοκιμάστηκε και σε ποιο σκληρό γαμίσι και δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Την ρώτησα αν θα τα πάρει στο στόμα(η υπηρεσία ανακοίνωσε ακα τελειωτικό στήθος βέβαια) και μου έδειξε το στήθος της . Συνέχισα να την γαμάω για λίγο ακόμα και όταν ένιωσα ότι θα χύσω τραβήχτηκα , έβγαλα το προφυλακτικό και τελείωσα στα κωλομέρια της .

Πήρε μωρομάντιλο σκούπισε τα πολλά πολλά και συνέχισε στον νιπτήρα . Με καληνύχτισε με χαιρέτησε κουνώντας το χέρι της και πήγε σε επόμενο πελάτη. Στο σωμάτιο έκατσα περίπου 12-13 λεπτά , έχει διάθεση είναι δεκτική , θα πρέπει να βελτιώσει την πίπα της . Δύσκολα θα την προτιμήσω για δεύτερη φορά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2015
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια