Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 214 10
Μπουρδέλα
196643
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπεριζω ολα τα δροσερα αγορια κ ολα τα τρυφερα κοριτσια της εδω κολασιμης παρεας
ειναι η πρωτη μου κριτικη αν και ειμαι καιρο εγγεγραμμενος αλλα δεν ειχα ενεργοπιοισει τον λογαριασμο μου
θα γραψω μαζεμενες κριτηκες του τελευταιου τριμηνου,οι ημερωμηνιες θα ειναι ενδυκτικες
παμε στο κοτοπουλο τωρα,
την συγκεκριμμενη τυπισα την εχω παρει εντος καλοκαιριου τρεις φορες
ειναι γυρω στο 1.70 χωρις τακουνια,δηλωνει πελλοπονησια κ εχει ενα πρωστυχο προς χαζοπουτανε χαμογελο
συμπαθητικο πρωσοπο,κανονικο μεσογειακο σωμα,ωραιο φυσικο βυζακι,στρογυλο σφιχτο κωλο,γυρω στα 25 την εκανα αν κ δηλωνει 22
στις υπηρεσιες της κανει ελευθερο τσιμπουκι,αρκετα βαθυ κ με σαλιο,τελιωτικο στο στομα δεν δεχεται(τουλαχιστον σε μενα)
κανει καλα στησιματα χωρις να κλεβει κ δεν δειχνει σημαδια βιασυνης,τα πρωκαταρτικα της πολυ λιγα
στα αρνητικα της ειναι οτι το στομα της μυριζει λιγο περιεργα (απο τα τσιμπουκια)
κ οτι ειναι λιγο υδρομενη χωρις ομως να μυριζει ασχημα
οσο για το σπιτακι ειναι απο τα καλυτερα της περιοχης
καθαρο με ωραια κ μεγαλα δωματια
την εχω τημισει 3 φορες γιατι δεν μου αρεσουν τα ρισκα ειδικα οταν ειμαι πιομενος
ειναι μια τιμια επιλογη,αν βελτιωσει λιγο την καθαριοτητα της θα ειναι μια πολυ καλη επιλογη στο 20ρικο
ειναι η πρωτη μου κριτικη αν και ειμαι καιρο εγγεγραμμενος αλλα δεν ειχα ενεργοπιοισει τον λογαριασμο μου
θα γραψω μαζεμενες κριτηκες του τελευταιου τριμηνου,οι ημερωμηνιες θα ειναι ενδυκτικες
παμε στο κοτοπουλο τωρα,
την συγκεκριμμενη τυπισα την εχω παρει εντος καλοκαιριου τρεις φορες
ειναι γυρω στο 1.70 χωρις τακουνια,δηλωνει πελλοπονησια κ εχει ενα πρωστυχο προς χαζοπουτανε χαμογελο
συμπαθητικο πρωσοπο,κανονικο μεσογειακο σωμα,ωραιο φυσικο βυζακι,στρογυλο σφιχτο κωλο,γυρω στα 25 την εκανα αν κ δηλωνει 22
στις υπηρεσιες της κανει ελευθερο τσιμπουκι,αρκετα βαθυ κ με σαλιο,τελιωτικο στο στομα δεν δεχεται(τουλαχιστον σε μενα)
κανει καλα στησιματα χωρις να κλεβει κ δεν δειχνει σημαδια βιασυνης,τα πρωκαταρτικα της πολυ λιγα
στα αρνητικα της ειναι οτι το στομα της μυριζει λιγο περιεργα (απο τα τσιμπουκια)
κ οτι ειναι λιγο υδρομενη χωρις ομως να μυριζει ασχημα
οσο για το σπιτακι ειναι απο τα καλυτερα της περιοχης
καθαρο με ωραια κ μεγαλα δωματια
την εχω τημισει 3 φορες γιατι δεν μου αρεσουν τα ρισκα ειδικα οταν ειμαι πιομενος
ειναι μια τιμια επιλογη,αν βελτιωσει λιγο την καθαριοτητα της θα ειναι μια πολυ καλη επιλογη στο 20ρικο
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννυ
Υπηρεσίες
mio mio amio
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού