Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 210 10
Μπουρδέλα
347941
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Με την Μπάρμπορα είχαμε ξαναβρεθεί πριν το καλοκαίρι. Πρώτη φορά για μένα μαζί της ξαφνικά βρήκα μια απίστευτη χημεία στο σεξ που δύσκολα συναντάς σε κοπέλα σε μπουρδέλο. Η Μπάρμπορα είναι μια αδύνατη κοπέλα με μεγάλο χορταστικό στήθος και πολύ όμορφο πρόσωπο που σε φτιάχνει ιδιαίτερα και στο σεξ δυναμίτης. Φανταστείτε ότι μέσα σε εκείνη την βδομάδα είχα πάει 4 μέρες. Είχα φάει κόλλημα...Μέχρι που μετά τις διακοπές την επισκέφτηκα και είδα ένα άλλο άτομο..βιαστική του στυλ άντε τελείωνε δεν μπορώ να περιμένω πότε θα χήσεις γιατί έχω και άλλον πελάτη....την άφησα να φύγει χωρίς να ολοκληρώσω....Λέω θα της δώσω άλλη μια ευκαιρία....μπορεί να έφταιγε η μέρα της...Πάω ξανά την επόμενη εβδομάδα...αλλά μια από τα ίδια...τότε την πιάνω και εγώ και της ζητάω να βρεθούμε σε ξενοδοχείο για να μην αγχωνόμαστε και οι δύο.... Αυτή έκανε σαν ηλίθια και μου απόρριψε την πρόταση με μια....Πριν ντυθώ χτύπησε η πόρτα και πέρασε μέσα η Τσατσά...Μου πρότεινε να της δώσω 120 ευρώ όποτε θέλω και αυτή θα έκλεινε το μαγαζί για μια ώρα....Θα έκλεινε το λαμπάκι και δεν θα άνοιγε σε κανέναν.....Μου είπε σκέψου το και μου λές.....Όμως εγώ ξενέρωσα τελείως....το ίδιο είναι το βρομομπουρδέλο τους με το ξενοδοχείο που έχεις την καθαριότητα σου, κάνεις και ένα ντουζάκι και ξέρεις ότι δεν θα πεθάνεις αν κάτσεις εκεί μέσα 1 ολόκληρη ώρα.... Θα έπαιρνε τα 100 ευρώ της αν ήταν πιο έξυπνη. Ας κάτσει τώρα να φάει τα σκατά για τα ψίχουλα...που της δίνουν.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
υπαρχουν βιζιτες με 60 με 70 και πολυ καλες και με δικος τους χωρο
ειμαι fun της μπαρμπορας αλλα αμα ειναι ετσι παει χαλασε και αυτη
Μαγκες αλλου, δοξα το θεο πουτανακια υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν
Αδελφε εχω να την παρω καιρο θα περασω και θα σου πω αλλα μου προκαλει εντυπωση αυτο που λες με τον χρονο ήταν απο τις ελαχιστες πουτανες που εχεις ανεση χρονου και ειναι και ο λογος που κατα καιρους παω αλλα αμα ειναι ετσι αλλου στο καλο
Καλα γαμησια μαγκες και καλα να περναμε