Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 252 10
Μπουρδέλα
301013
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επίσκεψη στο οίκημα ετούτο ... η υπηρεσία στο σαλόνι μας λέει να περιμένουμε την κοπέλα, μετά από λίγα βγαίνει η Μπιάνκα. Ρουμάνα, 24 ετών, με μέτριο ύψος, βυζί αρκετά μεγάλο και στητό και μάλλον πλαστικό και ένα κωλαράκι ποίημα. Ανακοινώνεται 69.
Μπαίνω αλλάζω και έρχεται η κοπέλα, κάποιες κουβέντες στην αρχή αναγνωριστικές ... και βουρ φιλιά στο στήθος της, στην κοιλιά της και στα κωλομάγουλα της. Στάση 69 με εγώ να μπαίνω λυσσασμένα στα μουνόχειλα της, αυτή έκανε μια γρήγορη και άγαρμπη πίπα. Δεν με έφτιαξε αρκετά και μου λέει για στάση ...
την βάζω στα τέσσερα, επιφωνήματα από την ίδια ενώ εγώ την γάμαγα σχετικά γρήγορα, την γυρνάω κανονικά, το ίδιο και εδώ ώσπου βαρέθηκα και είπα να χύσω ενώ την φίλαγα στον λαιμό της ...
Με χαιρετά και αντίο ...
Είχα ανάγκη ένα ωραίο σκεύος για να εκτονωθώ, η Μπιάνκα είναι η κατάλληλη χωρίς να περιμένεις κάτι το φανταστικό από την ίδια
Μπαίνω αλλάζω και έρχεται η κοπέλα, κάποιες κουβέντες στην αρχή αναγνωριστικές ... και βουρ φιλιά στο στήθος της, στην κοιλιά της και στα κωλομάγουλα της. Στάση 69 με εγώ να μπαίνω λυσσασμένα στα μουνόχειλα της, αυτή έκανε μια γρήγορη και άγαρμπη πίπα. Δεν με έφτιαξε αρκετά και μου λέει για στάση ...
την βάζω στα τέσσερα, επιφωνήματα από την ίδια ενώ εγώ την γάμαγα σχετικά γρήγορα, την γυρνάω κανονικά, το ίδιο και εδώ ώσπου βαρέθηκα και είπα να χύσω ενώ την φίλαγα στον λαιμό της ...
Με χαιρετά και αντίο ...
Είχα ανάγκη ένα ωραίο σκεύος για να εκτονωθώ, η Μπιάνκα είναι η κατάλληλη χωρίς να περιμένεις κάτι το φανταστικό από την ίδια
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Αυγούστου, 2015
Ωραία λακωνική αλλα ταυτόχρονα και περιεκτική κριτική,εύγε φίλε
redmanftw
17 Αυγούστου, 2015
@redmanftw
Roumanolagnos1313
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2