Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 578 10
Μπουρδέλα
571435
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Μπηκα , βγηκε η ιδια Η σιμονα, ηρεθ και εκατσε πανω μου ,αρχισε να μου λεει διαφορα, που αληθεια δεν τα πολυ ακουγα, εχοντας διαβασει κριτικες για αυτη και πιστευοντας οτι θαναι καλη με τοσα πουλεγονται λεω αςσ περασω. Η τσατσα δεν εμφανιστηκε ηταν προφανως εκει που παει και ο βασιλιας μονος του. Η πιτσιρικα ηταν ευχαριστη και χαμογελαστη ,α λλα περαν αυτου οπως φανηκε ΔΕΝ. Τοσα χρονια στο κουρμπετι και δεν λεω να μαθω αν ακουω το ενστικτο που μουλεγε θα το πεταξεις το 20ρι. Περναει λιγη ωρα την ακουγα που ετρχες μα τους κοθωρνους πανω κατω. καποια στιγμη ερχεται , μπαινει λεμε κατι χαλαρο, με ρωταει με η ανευ, της λεω με η πιπα. και πιανει το εργαλειο που ηταν πιο πεσμενο και απο το χρηματιστηριο , και παει να βαλει καποτα. Δεν ειχα διαθεση ουτε να φερω αντιρηση, ειχα πλεον καταλαβει οτι θα τα κλαψουμε τα φραγκα και το χειροτερο χωρις λογο. Με τα πολλα κανει μια πιπα μετριοτατη σε πεσμενο εργαλειο, και οταν καποτε εδεησε να μου σηκωθει (σχετικα) γυρναει και μου λεει ελα εσυ αποπανω. στη διαρκεια φιλουσε αν και προσπαθουσα να το αποφυγω, αλλα προκειμενου να καταφερω να εχω στυση τελικα φιλαγα και γω εστω και πεταχτα- μπας και προσομοιασουμε ενα κανονικο πηδημα. Με τα πολλα καταφερα και τελειωσα, με χεραιτησε και εφυγε . χαμογελαστη πανατα , αλλα δεν πας σε μπουρδελο για το χαμογελο και το σοσιαλ ταιμ, πας για να κανεις σεξ.
Δεν θα την συνιστουσα σε αλλους συναγωμιστες που δεν εχουν τοσες καυλες που να μην τους νοιαζει τιποτα παρα το να το χωσουνε καπου να τελειωνουνε. Σε κανα φανταρο που εχει να βγει 2 μηνες απο το στρατοπεδο μπορει και να τανε μια χαρα.
προσωπικη συμβουλη προς εμενα τον ιδιο πρωτα.
Ακουτε το ενστικτο. Αν κατι δεν σας κολλαει , συνηθως ειναι σωστο
Δεν θα την συνιστουσα σε αλλους συναγωμιστες που δεν εχουν τοσες καυλες που να μην τους νοιαζει τιποτα παρα το να το χωσουνε καπου να τελειωνουνε. Σε κανα φανταρο που εχει να βγει 2 μηνες απο το στρατοπεδο μπορει και να τανε μια χαρα.
προσωπικη συμβουλη προς εμενα τον ιδιο πρωτα.
Ακουτε το ενστικτο. Αν κατι δεν σας κολλαει , συνηθως ειναι σωστο
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
δε σε προλαβα δυστυχως!!!