Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 164 10
Μπουρδέλα
203159
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Τη Χριστίνα την γνώρισα το καλοκαίρι του 2010 αν θυμάμαι καλά και τότε μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.Κάποιες φορές την πετύχαινα σε βόλτα που έκανα στη περιοχή αλλά δε περνούσα στα ενδότερα...
Να λοιπόν που εκείνο το απόγευμα πέρασα δωμάτιο.
Μικρή κουβεντούλα στην αρχή και ξεκίνημα των προκαταρκτικών.Φιλάκια πεταχτά σε όλο το σώμα και πιπίλισμα στο στήθος ήταν το περισσότερο κομμάτι των προκαταρκτικών.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού.Αρκετά καλό με ωραίες κινήσεις της γλώσσας.Έναρξη στο σεξ με τη Χριστίνα από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς.Αλλαγή για πλάγια στάση όπου και μετά από λίγο μας βρήκε το τέλος.Μάζεψε τα εσώρουχά της και αποχώρησε δίνοντάς μου ένα πεταχτό φιλί.
Αυτά για τη Χριστίνα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.
Να λοιπόν που εκείνο το απόγευμα πέρασα δωμάτιο.
Μικρή κουβεντούλα στην αρχή και ξεκίνημα των προκαταρκτικών.Φιλάκια πεταχτά σε όλο το σώμα και πιπίλισμα στο στήθος ήταν το περισσότερο κομμάτι των προκαταρκτικών.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού.Αρκετά καλό με ωραίες κινήσεις της γλώσσας.Έναρξη στο σεξ με τη Χριστίνα από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς.Αλλαγή για πλάγια στάση όπου και μετά από λίγο μας βρήκε το τέλος.Μάζεψε τα εσώρουχά της και αποχώρησε δίνοντάς μου ένα πεταχτό φιλί.
Αυτά για τη Χριστίνα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2015
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού