Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
...βραδυνός καπνικός ηδονισμός στη ρέμβη ενός επερχόμενου διηδονισμού και ύστερα πορνανίχνευση...
...απέρριψα τη διπλή επιλογή στο τσαρδί της φωκαίας μάλλον γιατί δεν με ενέπνευσε η συμμετοχή μεταξύ τους και έτσι κατέληξα στον εν λόγω οίκο ποντάροντας στην αννούλα...
...υπερπληθωρική ξανθιά με πράσινα μάτια πιθανόν πολωνέζα...
η ρομαντική χορογραφία ήταν μια εναλλαγή : ανάτριψής μου, σε όλο της το σώμα , βραδέως αναδύοντας αισθησιασμό--> αιδοιολειχία -->ακάλυπτη πεολειχία--> κυνική πεοκολπόκρουση-->σπερματέγχυση-->ρομαντικά φιλάκια--> απεμπλοκή
...σκεφτόμουν ότι η εκ των προτέρων γνώση της μη συναισθηματικής εμπλοκής με την συνηθοποιό μου στην εκάστοτε πορνοθεατρική πρόβα , μου δημιουργεί παραδόξως μια τάση ρομαντισμού και τρυφερότητας , αλλά και το αντίθετο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2015
Όνομα κοπέλας
Άννα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Αυγούστου, 2015
Πρόκειται περί ρουμάνας , για όσους ενδιαφέρονται σε τέτοιου είδους κατηγοριοποιήσεις.
07 Αυγούστου, 2015
Πιστεύω πως κάποιες "παραστάσεις" πρέπει να κινηματογραφούνται επιμελώς απο άριστους σκηνοθέτες
και κατόπιν να προβάλονται σε γιγαντοοθόνες σε καίρια σημεία της ενδοχώρας .
Οι συναγωνιστές πολλοί και άξιοι εδω .
Το θέμα ομως ειναι να αναδειχθεί η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των ενστίκτων μας σε μια ευρεία
ομάδα συμπολιτών μας που δεν τολμούν να πηδήξουν ουτε απο το τελευταίο σκαλοπάτι .
Στο τέλος της προβολής θα υπάρχει μια ομαδα 3 ψυχιάτρων να εξηγεί απλά και κατανοητά τι ακριβως
κάνει το αρσενικό να ΓΑΜΑΕΙ ανευ συναισθήματος σε πορνεία σε καταγώγια λπ κλπ κλπ .
Χρόνια το σκέφτομαι ........
Ισως σε αλλον πλανήτη να επιτρέπεται .
Καπέλο αγαπητέ .
07 Αυγούστου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

προβοκατόρικη και οξύαιχμη σκέψη πρυτανή μου , θα τάραζε τα νερά της καθωσπρέπει κοινωνίας...

...αν και έχω κάποιες ενστάσεις ως προς την ψυχιατρική ερμηνεία , τη θεωρώ απλά επιβολή μιας κοινωνικής
ερμηνείας στα φαινόμενα, δεν ξέρω λοιπόν αν είναι όντως επιστήμη ή απλό κοινωνικό εργαλείο ομογενοποίησης...
θα προτιμούσα αναρχίζοντες κυνικούς διανοούμενους να τοποθετηθούν επι της κινηματογραφικής προβολής...Καπέλο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3