Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 238 10
Μπουρδέλα
270037
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
...βραδυνός καπνικός ηδονισμός στη ρέμβη ενός επερχόμενου διηδονισμού και ύστερα πορνανίχνευση...
...απέρριψα τη διπλή επιλογή στο τσαρδί της φωκαίας μάλλον γιατί δεν με ενέπνευσε η συμμετοχή μεταξύ τους και έτσι κατέληξα στον εν λόγω οίκο ποντάροντας στην αννούλα...
...υπερπληθωρική ξανθιά με πράσινα μάτια πιθανόν πολωνέζα...
η ρομαντική χορογραφία ήταν μια εναλλαγή : ανάτριψής μου, σε όλο της το σώμα , βραδέως αναδύοντας αισθησιασμό--> αιδοιολειχία -->ακάλυπτη πεολειχία--> κυνική πεοκολπόκρουση-->σπερματέγχυση-->ρομαντικά φιλάκια--> απεμπλοκή
...σκεφτόμουν ότι η εκ των προτέρων γνώση της μη συναισθηματικής εμπλοκής με την συνηθοποιό μου στην εκάστοτε πορνοθεατρική πρόβα , μου δημιουργεί παραδόξως μια τάση ρομαντισμού και τρυφερότητας , αλλά και το αντίθετο...
...απέρριψα τη διπλή επιλογή στο τσαρδί της φωκαίας μάλλον γιατί δεν με ενέπνευσε η συμμετοχή μεταξύ τους και έτσι κατέληξα στον εν λόγω οίκο ποντάροντας στην αννούλα...
...υπερπληθωρική ξανθιά με πράσινα μάτια πιθανόν πολωνέζα...
η ρομαντική χορογραφία ήταν μια εναλλαγή : ανάτριψής μου, σε όλο της το σώμα , βραδέως αναδύοντας αισθησιασμό--> αιδοιολειχία -->ακάλυπτη πεολειχία--> κυνική πεοκολπόκρουση-->σπερματέγχυση-->ρομαντικά φιλάκια--> απεμπλοκή
...σκεφτόμουν ότι η εκ των προτέρων γνώση της μη συναισθηματικής εμπλοκής με την συνηθοποιό μου στην εκάστοτε πορνοθεατρική πρόβα , μου δημιουργεί παραδόξως μια τάση ρομαντισμού και τρυφερότητας , αλλά και το αντίθετο...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2015
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
και κατόπιν να προβάλονται σε γιγαντοοθόνες σε καίρια σημεία της ενδοχώρας .
Οι συναγωνιστές πολλοί και άξιοι εδω .
Το θέμα ομως ειναι να αναδειχθεί η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των ενστίκτων μας σε μια ευρεία
ομάδα συμπολιτών μας που δεν τολμούν να πηδήξουν ουτε απο το τελευταίο σκαλοπάτι .
Στο τέλος της προβολής θα υπάρχει μια ομαδα 3 ψυχιάτρων να εξηγεί απλά και κατανοητά τι ακριβως
κάνει το αρσενικό να ΓΑΜΑΕΙ ανευ συναισθήματος σε πορνεία σε καταγώγια λπ κλπ κλπ .
Χρόνια το σκέφτομαι ........
Ισως σε αλλον πλανήτη να επιτρέπεται .
αγαπητέ .
...αν και έχω κάποιες ενστάσεις ως προς την ψυχιατρική ερμηνεία , τη θεωρώ απλά επιβολή μιας κοινωνικής
ερμηνείας στα φαινόμενα, δεν ξέρω λοιπόν αν είναι όντως επιστήμη ή απλό κοινωνικό εργαλείο ομογενοποίησης...
θα προτιμούσα αναρχίζοντες κυνικούς διανοούμενους να τοποθετηθούν επι της κινηματογραφικής προβολής...