Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
...σε 12 ώρες θα με ξαναγαμήσουν τζάμπα 24ώρες συνεχόμενες στη γαμημένη εφημερία στο γαμημένο νοσοκομείο τους, ωστόσο αυτή η δυσφορία έγινε κίνητρο ανευρεσης παράξενης απρόσωπης αδέσμευτης ευφορίας...
η μια ήταν λιγνή με κόκκινο μαλλί καυλόφατσα με φακίδες στο μπούστο (Ναταλία)και η άλλη πιο γεματούλα ξανθιά με πληθωρικές καμπυλότητες (Εύα)
είχα λίγη έμπνευση διαθέσιμη και έτσι σαν άλλος σκηνοθέτης δημιούργησα με τη βοήθεια των 2 ηθοποιών μου το εξής θεατρικό : μαστολειχία της Ε ενώ με την Ν είχαμε εναγκαλιστικές παρατρίψεις-->πεολειχία απο την Ν ενώ η μαστολειχία της Ε ενισχύθηκε με δακτυλική κολποσκόπησή της --> πεολειχία απο την Ε ενώ η Ν άνοιξε τα σκέλη της πάνω στο πρόσωπο μου και μου προσέφερε το αιδοίο της προς τέρψιν και ικανοποίηση των αιδοιλειχικών μου τάσεων --> ιππασία της Ν επι του πέους μου ενώ η Ε αυτή τη φορά, μου προσέφερε εκ των άνωθεν αιδοιλειχία --> η Ν συνέχιζε να με ιππεύει ενώ η Ε χούφτωνε τα βυζιά και στη συνέχεια άρχισε να της λείχει τα φακιδωτά βυζιά με τις επηρμένες θηλές της Ν --> η καύλα απ'αυτή τη λεσβιακή σκηνή έφτασε στο ζενίθ και μια ικανοποιητική ποσοτητα υγρού και συνουσιοπιοειδούς εκχύθηκε εξωκρινώς και ενδοκρινώς απο τις αντίστοιχες ανατομικές δομές...
απελευθερώθηκα απο την ελάχιστη μεν , αλλά πάντα ενοχλητική για μένα οικειότητα και δυσφορία απο την παρουσία του/των άλλων δίπλα μου και πραγματικά δάκρυσα απο συγκίνηση για την καθαρή στιγμή διηδονιστικής μαγείας που μόλις δημιούργησα...!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2015
Όνομα κοπέλας
Εύα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ναταλία
Υπηρεσίες
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Jim25jim

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Αυγούστου, 2015
Α ντιγράφω απο wiki αντι σχολίου . (.............) Το πρώτο θεατρικό έργο του Μενάνδρου είχε τον τίτλο «Οργή» και ανέβηκε το 321 π.Χ. Το μοναδικό ολοκληρωμένο έργο του που σώζεται είναι ο «Δύσκολος», που θεωρείται ότι το έγραψε στο ξεκίνημα της καριέρας του. Θέμα των κωμωδιών του είναι η κοινωνία της Αθήνας σε μια εποχή αναστατώσεων μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Δεν τον ενδιαφέρουν οι πολιτικές εξελίξεις. Εστιάζει στα πρόσωπα με τις επιθυμίες, τα πάθη, τα ελαττώματα και τις αρετές τους. Οι ιστορίες του έχουν σημείο αναφοράς τον έρωτα των νέων και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μέχρι να πετύχουν την πολυπόθητη ένωσή τους.
Καπέλο Καπέλο
04 Αυγούστου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ρομαντικό Έρωτας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2