Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 323 10
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η αλήθεια ειναι οτι εκεινο το πρωι, ειχα αρκετές ορέξεις... Κοινως πολλές κα@λες! Κατι η μικρη που δεν μου εκατσε το προηγουμενο βραδυ, κατι οι κριτικές που διαβασα για την Μαργαρίτα και παρα τον καυσωνα πηγα ως υπνωτισμένος στον οικο. Ηταν περιπου 11.30 το πρωι. Μονος στον καθαρό χώρο όπου η πολυ ομιλιτική και ευγενική (Ρωσίδα;) τσατσα μου παρουσίασε την ΜΑργαρίτα. Ηρθε γυμνοστηθη και το βλεμα μου καρφώθηκε στα ωραια ποδια και στα σχετικά καλοσχηματισμενα 2,5-3αρια στηθη της. Περασα στο δωματιο και η μικρη Τσεχα ηρθε μετα από 5-10 λεπτα. Μολις ειδα το προσωπο της ηθελα να φυγω. Αποκρουστικό. Παραμορφωμενο. Μαλλον από εγκαυματα… Δεν κοιταξα πιο προσεκτικα γιατι με χαλασε πολύ. Κατι δεν πηγαινε καλα παντως, κακη πλαστική, ατυχημα, κατι…
Με το που καθισε στο κρεβατι ανοιξε ένα προφυλακτικο, πριν καν προλαβω να μιλησω. Οκ,,, ειπα, τι να κανουμε … Ας δοκιμασω… Ο προ-επισκεψεως πολύ ορεξατος φαλος μου έγινε καθολου ορεξατος. Αρχισε να μου τον παιζει μεχρι που ανεβηκαμε επιπεδο οποτε και περασε το προφυλακτικο… Πιπα γρηγορη αλλα καλη. Χωρις ιδιεταιρη επιμελεια όμως…. Καποια στιγμη την γυρισα στο πλαι και αρχισα να την γα@αω αργα στην αρχη και πιο δυνατα στη συνεχεια απολαμβανοντας τα βυζακια της ταυτοχρονα. Δεν εβγαλε αχνα… ουτε καν ανασες δυνατες. Μετα την τοποθετησε ιεραποστολικο και χουφτωνοντας με δυναμη τα οπισθια της την πηρα πολύ βαθια και δυνατα οπου αρχισε να βογκαει καποια στιγμη. Καλη σε ότι της ζηταγα αλλα πο δικη της συμμετοχη μπααααα…. Της ζητησα να τελειωσω στο στομα της εισπρατωντας της απιστευτη απαντηση, «αν εχω κι άλλο προφυλακτικο» ! Της λεω «ποιος ξερει αν εχεις κι άλλο»? «Δες το κομοδινο» μου λεει! Ελεοςςςς !! Τελοσπαντων ειχε κι άλλο. Μ αρχισε μια μηχανικη γρηγορη πιπα με χερι οπου δεν μπορουσα να τελειωσω με τιποτε ! Την ξαναεβαλα στο πλαι και την σφυροκοπησα πολύ αγρια οπου κρατιοταν απ το κρεβατι βογκώντας αρκετα μπορω να πω μεχρι που τελειωσα. Με εβγαλε από μεσα της βιαστικα και αποχωρησε…
Από εμφανιση, εγω θελω να ξεχασω το προσωπο της… Σωμα καλο, λεπτο με λεπτο κωλο όμως που δεν με φτιαχνει και λιγο κοιλιτσα αλλα ωραια κοιλιτσα. Και νέο κοριτσι γενικως.
Συμμετοχη, μετρια…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
Ενεργό Μέλος
31
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού