Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 133 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
με έχουν γαμήσει στις εφημερίες
μου έχουν προκαλέσει άγχος και κατάθλιψη , αλλά ευτυχώς τα παράξενα λιμβικά ένστικτα με κρατάνε ζωντανό...
είχα έλαχιστο χρονικό περιθώριο και βρέθηκα στο χωρικό μεταξένιο περιθώριο , ύπτια στην πορνοκλίνη να περιμένω
την λεία μου , η οποία ήταν ένας συνδυασμός : πληθωρικών καμπυλοτήτων και χαρακτήρα με κοντοξανθόχρωη κόμη(Καίτη) , και ψιλόλιγνης σιλουέτας
με σεμνότυφη συμπεριφορά (Ναταλία).
η γαμησιακή παράτριψη ήταν μια χορογραφία , μια αλληλουχία κινήσεων η οποία συμπεριλάμβανε: μαστολειχία της Ν με ταυτόχρονη πεολειχία απο την Κ-->
δακτυλική κολποσκόπηση της Ν και μαστολειχία της Κ --> ιππαστί γάμευση της Κ με ταυτόχρονη γλουτιαία θωπεία της Ν --> κυνική γάμευση της Ν με την Κ να καβαλάει την Ν
και να μου προσφέρει τους μαστους της για λειχικό ηδονισμό (highlight!) --> ιεραποστολική γάμευση της Ν με την Κ να μου θωπεύει το περίνεο και το όσχεο--> σπερματέγχυση
με το συνουσιοπιοειδές να συσπά τους μιμικούς μυώνες μου ζωγραφίζοντας στο πρόσωπό μου το μειδίαμα της απόλαυσης!!
φεύγω να εφημερεύσω στο γαμημένο νοσοκομείο τους , παρατείνοντας την μάταιη ύπαρξη γεροντικών σαρκίων , πραγματικά χωρίς κανένα νόημα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2015
Όνομα κοπέλας
Καίτη
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ναταλία
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουλίου, 2015
τους παρατεινεις την υπαρξη και σου ροκανιζουν τη δικη σου .παλια ειχαμε το πηδημα της γριας απ το βραχο ,εσυ βρηκες το
πηδημα εις διπλουν ως πανακεια.Προσκύνημα
30 Ιουλίου, 2015
κ αν αυτοι οι γεροι θελουν να παρατεινουν τις ζωες τους για να γαμησουν καποιες φορες ακομα στα μεταξενια βρωμικα σοκακια??δεν ειναι αυτος λογος να τους κατανοησεις κ να τους συμπονεσεις???θα εισαι στη θεση τους καποια μερα...ειναι αναποφευκτο.
30 Ιουλίου, 2015
Μια χαρά περνάς άρχοντα! Προσκύνημα Προσκύνημα Προσκύνημα
30 Ιουλίου, 2015
Ξέχασα :αιδοιολειχια της Ν με θωπεια των γλυτώνεις μου απ'την Κ!
31 Ιουλίου, 2015
Προσθέτω και αιδοιολειχια στην Ναταλία!
31 Ιουλίου, 2015
bieber , η ανταλλαγή ζουμιών απο κρέατα που ανθίστανται για λίγο στην αποσύνθεση , δεν ενέχει κάποιο πνευματικό νόημα , πέραν του κρεατικού
οπότε δεν μπορώ να συμπονέσω το κρέας , μπορώ μόνο να κατανοήσω τους νόμους του όπως ήδη κάνω

τα σέβη μου σε όλους !Ματάκι
(Updated: 31 Ιουλίου, 2015) 31 Ιουλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γιατρέ,απορία:στο γλειφομούνι υπάρχει μόνον οπτική διέγερση,ή εμπλέκονται και οι φερομόνες όπως και στο υπόλοιπο ζωικό βασίλειο;
(Sorry για το εκτός θέματος).
31 Ιουλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

...επιρρεπή μύστη μου , διάφορες ανιούσες αισθητικές οδοί απο τον βλεννογόνο της γλώσσας φερόμενες απο τα κρανιακά νεύρα (ΙΧ ΙΙΙ VII) φτάνουν στον αισθητικό φλοιό και ερεθίζουν το λιμβικό σύστημα δημιουργώντας σου απόλαυση...

πιθανόν να παίζουν ρόλο και οι φερορμόνες αλλά δεν ξέρω τον μηχανισμό ...

Καπέλο
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8