Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 100 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η κοπέλα μου συστήθηκε ως Τζέσικα αλλά η εμφάνιση της ταιριάζει και με άλλες κριτικές με άλλα ονόματα, όπως και να έχει την είχα ξαναδεί άλλες δυο φορές σε προηγούμενες τσάρκες και μου είχε καρφωθεί στο μυαλό να την περάσω ένα χέρι οπωσδήποτε.
Κυριακή απόγευμα λοιπόν έφυγα μόνο για αυτή ελπίζοντας ότι θα την βρω. Για καλή μου τύχη μόλις μπήκα στο άδειο σαλόνι η κοπέλα στεκόταν μπροστά μου.
Μετά βίας την κάνω πάνω από 22-23. Μαύρα ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους πιασμένα με χαλαρή αλογοουρά, σκούρο δερματάκι που είναι εν μέρη προϊόν ηλιοθεραπείας όπως μαρτυρούσαν τα "ταν-λάινς" που διαγραφόντουσαν πάνω της.
Το σώμα της είναι λεπτό και καλοσχηματισμένο με λίγες ραγάδες στην κοιλιά που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Το κωλαράκι από άλλο πλανητικό σύστημα.
Με τις πορνογόβες φτάνει το 1,70κάτι περίπου και τα γυαλιά μυωπίας βγάζουν πολλά γούστα ενώ της γλυκαίνουν απίστευτα το πρόσωπο.
Το δεκαπεντάρι πληρώθηκε τάχιστα και άμεσα στην χαμογελαστή υπηρεσία και πέρασα στο δωμάτιο που είναι ακριβώς απέναντι από την είσοδο. Απλά πράγματα εκεί μέσα, σκοτάδι και πρασινοκόκκινα φώτα που εναλλάσσονταν και μου έσπαγαν τα αρχίδια. Τα σεντόνια ωστόσο ήταν καθαρά από όσο μπορούσα να δω και έτσι ξάπλωσα στο κρεβάτι σκεπτόμενος αν υπήρχε κάποιος λόγος για την ύπαρξη των εναλλασσόμενων φώτων, αν ήταν δηλαδή κάποια απόπειρα υπνωτισμού ή ένα πείραμα πλύσης εγκεφάλου και άλλα τέτοια συνωμοσιολογικής προέλευσης.
Η κοπέλα δεν άργησε πολύ και ήρθε χαμογελαστή και πρόσχαρη. Μπορώ να πω ότι με εξέπλειτε ευχάριστα ο τρόπος που μίλαγε και η οικειότητα που μου έβγαζε. Περίμενα να έχει ύφος βεντέτας όπως οι περισσότερες με ανάλογη εμφάνιση που μπορώ να θυμηθώ στο ιστορικό μου αλλά με διέψευσε.
Μετά την κλασσική χαιρετούρα και μια γρήγορη αγκαλιά στο όρθιο ξαπλώσαμε στο κρεβάτι.
Την ρώτησα αν μπορώ να την φιλήσω στο λαιμό και μου είπε ότι μπορώ παντού εκτός από το στόμα και την ευαίσθητη περιοχή γιατί φοβάται για μολύνσεις και κάτι τέτοια. Αυτό με ξενέρωσε λίγο γιατί ήθελα πολύ να την γλείψω και μου έβαλε το στοπ πριν καν το αναφέρω.
Δεν φαινόταν να βιάζεται και πέρναγα πραγματικά όμορφα. Τριβόταν πάνω μου φορώντας ακόμα το μαύρο μπραζίλιαν με το ανάλογο σουτιέν και με έγλυφε στο στήθος δίνοντας φιλιά σε όλη την περιοχή, αργές κινήσεις, όμορφες όπως πρέπει, όχι όπως τα ατσούμπαλα ρομποτικά χουφτώματα που συναντάω. Με είχε φέρει σε τρελή καύλα, πέρασε την καπότα αρκετά προσεχτικά και ξεκίνησε την πίπα. Μέτρια και με λίγο δόντι αλλά δεν με ένοιαζε και πολύ, χούφτωνα τα κωλομέρια της και εκείνη στηνόταν για να με βολέψει.
Δεν το κράτησα πολύ, έβαλε λιπαντικό και έκατσε πάνω. Αργές κινήσεις και όλο μέσα. Έκφραση καύλας με μισάνοιχτα χείλια και μάτια κλειστά πίσω από τα γυαλιά με τον χοντρό μαύρο σκελετό. Την κόλλησα πάνω μου και με πήρε αγκαλιά, μόνο που είχα τα φιλάκια της στον λαιμό μου και την αναπνοή της στο αυτί μου είχα πάει στον παράδεισο...
Αλλαγή σε πισωκολλήτο με πολύ κάλο στήσιμο για κάτι παραπάνω από δίλεπτο με το κεφάλι της γερμένο στο πλάι και την έκφραση της καύλας στο πρόσωπο της. Περιττό να πω ότι η αλλαγή στάσης ήταν μόνο για να μην χύσω, έτσι έκανα άλλη μια αλλαγή σε ιεραποστολικό προσπαθώντας να καθυστερήσω λίγο ακόμα. Πως να το κάνω όμως; Η κοπέλα έτσι ήταν δέκα φορές πιο καύλα από πριν...
Άδειασα και άρχισα να επανέρχομαι στην πραγματικότητα.
Για μένα η γυναίκα είναι μούναρος και πολύ καθαρή. Μοσχοβόλαγε πραγματικά και το άρωμα της μου θύμιζε τα πρώτα γκομενάκια που χαμουρευόμουν στο γυμνάσιο. Μπορεί να μην ήταν το πρόγραμμα τόσο πλούσιο και να έχει κανονισμούς αλλά η συμπεριφορά της ήταν άψογη. Τα ελληνικά επίσης της είναι πολύ καλά (Δεν ρώτησα από που είναι ούτε πόσο είναι)
Στο ερώτημα αν θα ξαναπήγαινα μαζί της η απάντηση είναι εύκολη. Ξαναπήγα μετά από μια ώρα περίπου για μια ορθή επανάληψη μόνο που την δεύτερη φορά τελείωσα με το χεράκι της.
Δεν ξέρω αλλά μπορεί τα λαμπάκια να έκαναν την δουλειά τους και όλο αυτό να ήταν ψευδαίσθηση. Όπως και να έχει θα ξαναπάω πολύ σύντομα. Ποιος πρεζάκιας δεν θέλει την δόση του;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 antiosmuchachos

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 29 Ιουλίου, 2015) 29 Ιουλίου, 2015
σε διαβαζω ανελλιπως,φοβερο προσγειωμενο στυλ.οσες παιρνεις παντα σπευδω να τις δοκιμασω κ εγω.Καπέλοσ αρεσει ο μοτσαρτ (υποθετω).
μεγας πορνος κι αυτος.το αγριμι μεσα μου που λεει και το ασμα.
30 Ιουλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μουσικά προτιμώ Βάγκνερ. Ναι!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2